Κατερίνα Δαλάκα: Φωτογραφίες από την καθημερινή προπόνηση μιας... Survivor! Με κολάν τρέχει στον στίβο...

Και η θερμοκρασία ανεβαίνει... Έχει σωματάρα!

Κατερίνα Δαλάκα: Φωτογραφίες από την καθημερινή προπόνηση μιας... Survivor! Με κολάν τρέχει στον στίβο...

Το Youweekly.gr έχει φωτογραφίες από την καθημερινή προπόνηση μιας... Survivor, της Κατερίνας Δαλάκα δηλαδή, οι οποίες ανεβάζουν κατά πολύ την θερμοκρασία αφού την απαθανατίζουν με κολάν να τρέχει στον στίβο...

Αφοσιωμένη στον στίβο από μικρό παιδί! Η Κατερίνα Δαλάκα μεγάλωσε στα τερέν και κατά συνέπεια στερήθηκε πολλές φορές τις νυχτερινές εξόδους, τις εκδρομές, ακόμα και τις διακοπές της, τις οποίες χαίρεται για λίγες μόνο μέρες τον χρόνο. Το YOU συνάντησε τη νικήτρια του «Survivor Ελλάδα-Τουρκία» και φιναλίστ του «Survivor 2» στο... φυσικό της περιβάλλον την περασμένη Τρίτη και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη στιγμή που τελείωσε το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει αφιερωθεί στις προπονήσεις της, όπως έκανε και πριν δηλαδή ξεκινήσει η περιπέτειά της στον Άγιο Δομίνικο.

Κατερίνα Δαλάκα Survivor

Αερόβια και αναερόβια άσκηση, 6 ώρες την ημέρα, ενδυνάμωση με βάρη και αντιστάσεις και αλτικές ασκήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, με την πρωταθλήτρια του στίβου να επικεντρώνεται στον στόχο της με στρατιωτική πειθαρχία, που δεν είναι άλλος από την Ολυμπιάδα του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι. Ακόμα και η συμμετοχή της στο «Survivor», άλλωστε, έγινε για να πραγματοποιήσει το όνειρό της, αφού μέσω αυτής κατάφερε να κερδίσει τη στήριξη του κοινού και ανθρώπων του χώρου.

Κατερίνα Δαλάκα

Σκληρή προετοιμασία κάθε μέρα!

Κατερίνα Δαλάκα σχέση

Οι αθλητικές διακρίσεις της μαρτυρούν πως τόσο η δική της προσπάθεια όσο και η στήριξη που της χάρισε από την πρώτη στιγμή η οικογένειά της απέδωσαν καρπούς. Εκείνη γνωρίζει την πρώτη την νίκη σε ηλικία 15 ετών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 300 μέτρα με εμπόδια, εκτός αυτού, όμως έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 100 και στα 400 μέτρα με εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2016 και του 2017, καθώς και διακρίσεις στη σκυταλοδρομία και στον στίβο σε βαλκανικούς και πανευρωπαϊκούς αγώνες.

Να σας υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες είχε φύγει ρομαντικό ταξίδι με τον αγαπημένο της και είχε ανεβάσει βίντεο που βρισκόντουσαν στο κρεβάτι με τον σκύλο τους! Είχε "ρίξει" το instagram...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ