Σταματίνα Τσιμτσιλή - Μάρα Ζαχαρέα: Αυτοκόλλητες πήγαν για ψώνια! Τα φιλιά και οι αγκαλιές τους...

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Και οι δυο πιο κομψές από ποτέ!

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Μάρα Ζαχαρέα: Αυτοκόλλητες πήγαν για ψώνια! Τα φιλιά και οι αγκαλιές τους...

Αυτοκόλλητες εδώ και χρόνια είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Μάρα Ζαχαρέα και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr της "πέτυχε" σε γνωστό εμπορικό κέντρο! Τα φιλιά και οι αγκαλιές τους όταν συναντήθηκαν ήταν απόδειξη της καλής αυτής φιλίας!

Είναι σχεδόν καθιερωμένη η συνάντησή τους κάθε μήνα για να πουν τα νέα τους, χωρίς να έχουν μαζί τους τα παιδιά ή τους συζύγους τους. Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη Σταματίνα και τη διευθύντρια Ειδήσεων του Star, οι οποίες συνδέονται με πολύχρονη φιλία, για να μιλήσουν με ηρεμία χωρίς το άγχος των υποχρεώσεων και να κάνουν τα ψώνια τους. Το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων χαλαρές και χαμογελαστές και κάθισαν σε γνωστό καφέ στο οποίο πηγαίνουν πολύ τακτικά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η διάθεσή τους ήταν αρκετά ανεβασμένη μιλώντας κυρίως για προσωπικά τους θέματα παρά για επαγγελματικά, με μόνη εξαίρεση κάποια ζητήματα της ειδησεογραφίας για τα οποία η Σταματίνα ζήτησε να τα μάθει από πρώτο χέρι, από την πλέον έμπειρη και ειδικό Μάρα Ζαχαρέα. Οι δύο κυρίες κατά την έξοδό τους από το εμπορικό κέντρο συνάντησαν τυχαία και τη fashion blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου -γνωστή στα social media ως Shopranoblog- με την οποία η Σταματίνα γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια.

Η μεγάλη της επιθυμία μετά το Happy Day

Σταματίνα Τσιμτσιλή Μάρα Ζαχαρέα

Κάθε πρωί στην εκπομπή της, ειδικά στη στήλη με τον Δήμο Βερύκιο, δείχνει πως εκτός από την ψυχαγωγία, είναι μια δημοσιογράφος που κατέχει πολύ καλά την ειδησεογραφία και την πολιτική επικαιρότητα. Η πρόσφατη δήλωσή της, πάντως, έριξε φως και σε μια μικρή της επιθυμία την οποία ποτέ δεν είχε εκφράσει μέχρι σήμερα, αφού όπως είπε «θα με έβλεπα σε δελτίο ειδήσεων, αλλά ο κύκλος του "Happy Day" δεν έχει κλείσει ακόμη!». Η συνεργασία της με τον Alpha συνεχίζεται ακλόνητη και απόλυτα επιτυχημένη αν κρίνουμε από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή, αλλά αν κάποια στιγμή η παρουσιάστρια θελήσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, σίγουρα η Μάρα θα αποδειχθεί πολύτιμη σύμβουλος!

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που της βλέπουμε μαζί! Το καλοκαίρι ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr της είχε πετύχει στην παραλία με τα μαγιό τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ