Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αντώνης Κανάκης: Η νέα ανακοίνωση για το «Ράδιο Αρβύλα»! Στα δικαστήρια η υπόθεση!

Στα «μαχαίρια» με τον ΣΚΑΪ!

Αντώνης Κανάκης: Η νέα ανακοίνωση για το «Ράδιο Αρβύλα»! Στα δικαστήρια η υπόθεση!
News 22.01.2020 10:04

Νέα ανακοίνωση διέρρευσε για την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, «Ράδιο Αρβύλα» και σύμφωνα με την πληρεξούσια δικηγόρο η υπόθεση πηγαίνει στα δικαστήρια!

Μόλις εχθές έγινε γνωστή η είδηση ότι τελικά μετά από πολλές αναβολές που δέχτηκε η αγαπημένη σατιρική εκπομπή, δε θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ!

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα ενημέρωσε το κοινό ότι η συνεργασία του με το κανάλι δε θα συνεχιστεί!

Σήμερα λοιπόν ήρθε μια νέα ανακοίνωση αυτήν την φορά από την πληρεξούσια δικηγόρου του παρουσιαστή η οποία έγραφε χαρακτηριστικά:

Υπάρχει όμως και νέα ανακοίνωση από την πλευρά του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας των Ράδιο αρβύλα, μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου του Χριστίνα Παναγουλέα, που αφήνει να εννοηθεί ότι η διαφορά θα λυθεί στα δικαστήρια.

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».

Η πληρεξούσια δικηγόρος

Χριστίνα Παναγουλέα

Τι αποκάλυψε για το Ράδιο Αρβύλα η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Το πρωί της Τετάρτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου συζήτησαν στο Happy Day το παρασκήνιο της αποχώρησης του παρουσιαστή από το κανάλι του Φαλήρου.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ θέλω να πω ότι επειδή το έψαξα κα εγώ το θέμα. Ο Αντώνης Κανάκης κρατάει μια στάση αναμονής και σιωπής περιμένοντας να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Η παραγωγή είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι δούλευε από τον Σεπτέμβριο και είχε την πρόθεση να βγει στον αέρα. Οι άνθρωποι της παραγωγής αισθάνονται κάπως παγωμένοι από όλα αυτά τα σενάρια που είχαν βγει. Θεωρούν ότι δεν δημιούργησαν αυτοί το πρόβλημα. Έχω όμως την αίσθηση ότι αυτή η ιστορία ίσως οδηγηθεί στα δικαστήρια».

Αντώνης Κανάκης: Στα «μαχαίρια» για το Ράδιο Αρβύλα! Θα επιστρέψει τελικά η εκπομπή;

Στα «μαχαίρια» φαίνεται να είναι ο Αντώνης Κανάκης με τον ΣΚΑΪ για το Ράδιο Αρβύλα! Τελικά η εκπομπή θα επιστρέψει ή όχι;

Οι εξελίξεις με την σατιρική εκπομπή που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη δεν έχουν τελειωμό! Αρχικά ήταν να προβληθεί το φθινόπωρο, αλλά τελικά δεν είδαμε ποτέ την παρέα που λατρέψαμε να βγαίνουν στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Σήμερα στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ για την εκπομπή και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο φαίνεται πως σταθμός και Αντώνης Κανάκης δεν μπορούν να τα βρουν όσον αφορά τις ημέρες και ώρες προβολής.

Ο ΣΚΑΪ θέλει η εκπομπή να προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα στις 23:00, ενώ ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης δεν επιθυμεί η εκπομπή να βρίσκεται σε αυτή τη ζώνη για πολλούς λόγους, αλλά και λόγω του έντονου ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι Ράδιο Αρβύλα αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψουν από το Μάρτιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντώνης Κανάκης: «Παγώνει» το Ράδιο Αρβύλα; Τι ζητάει από το κανάλι για να ξεκινήσει η εκπομπή;

Αντώνης Κανάκης: Ραγδαίες εξελίξεις με τους «Ράδιο Αρβύλα»! Πότε θα βγουν στον αέρα;

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share