Γιάννης Σπαλιάρας: Μόλις "έσκασε"! Στα δικαστήρια ο ηθοποιός! Ποιος τον μηνύει και γιατί;

Βρήκε τον μπελά του...

Γιάννης Σπαλιάρας: Μόλις

Μόλις "έσκασε" μία τρομερή είδηση για τον Γιάννη Σπαλιάρα, μιας και στέλνουν τον ηθοποιό στα δικαστήρια! Μάθετε αναλυτικά ποιος τον μηνύει για γιατί!

Μία νέα δήλωση του ηθοποιού ήταν αρκετή για να προκαλέσει σάλο και να του δημιουργήσει δικαστικούς μπελάδες.

Συγκεκριμένα, πριν από δύο μέρες, ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλησε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, να πάρει πίσω την δήλωση που είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια σχετικά με τις «4.000 γυναίκες»!

Η νέα του αυτή ανάρτηση ωστόσο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, μιας και ο δημοσιογράφος που του είχε πάρει τότε την συνέντευξη, θα κινηθεί νομικά απέναντι του.

Συγκεκριμένα, όπως εξηγεί ο ίδιος, μέσα από την ανάρτησή του ο ηθοποιός αφήνει να εννοηθεί ότι πιέστηκε από τον δημοσιογράφο προκειμένου να κάνει αυτή τη δήλωση γι΄αυτό το λόγο, ο δημοσιογράφος αποφάσισε να απευθυνθεί στον δικηγόρο του και να κινηθεί νομικά απέναντί του.

δημοσιογράφος μηνύει Γιάννη Σπαλιάρα

Γιάννης Σπαλιάρας: Νέο βήμα για τον ηθοποιό! Εκεί θα γυρίσει την επόμενη σειρά του!

Ένα νέο βήμα θα κάνει στην καριέρα του, ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Σπαλιάρας. Μετά την επιτυχία που έκανε στο Μεξικό, εκεί θα γυρίσει την επόμενη σειρά στην οποία θα συμμετέχει!

Ο ηθοποιός έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και κάνει δουλειές εκτός Ελλάδος, με πρώτη τη συμμετοχή του σε μία σειρά του Netflix.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί τα χρήματα που πήρε από τη συμμετοχή του στη σειρά, είναι τα τριπλάσια από αυτά που θα έπαιρνε σε μία ελληνική παραγωγή.

«Φεύγω, αύριο βράδυ, για το Ιράν και θα μείνω δύο μήνες. Δεν ξέρω αν θα έχω κάποιο κενό και επιστρέψω ενδιάμεσα αλλά το πρόγραμμα είναι για δυο μήνες. Πρόκειται για ένα σίριαλ που θα γυρίζεται τρία χρόνια και θα περιμένω δηλαδή τρία χρόνια για να δημοσιεύσω φωτογραφίες. Απαγορεύουν τα κινητά. Θέλω να σας χαρίσω πολλές όμορφες εικόνες από εκεί αλλά θα βλέπετε μόνο τοπία. Το σίριαλ θα προβληθεί μετά από τρία χρόνια μα πήρα ήδη τα χρήματα.

Είμαι ένας Βυζαντινός ιππότης, αξιωματικός και μάχομαι κατά των Περσών. Θα μιλάω τη γλώσσα που μιλούσαν τον 5ο αιώνα στο Βυζάντιο και μελετάω καθαρεύουσα και Περσικά για να συνεννοούμαι εκεί».

Ενώ τέλος σημείωσε, πως μπορεί στο Μεξικό να μην είναι «Ελένη Μεναγάκη», όπως χαρακτηριστικά είπε, ωστόσο η σειρά στην οποία συμμετέχει είναι η πρώτη ισπανόφωνη σε τηλεθέαση στην prime time της Αμερικής.