Ανδρέας Γεωργίου: To νέο βήμα του δημιουργού του Μπρούσκο! Έδωσε τις λεπτομέρειες σε φωτογραφία!

Που θα τον δούμε;

Ανδρέας Γεωργίου: To νέο βήμα του δημιουργού του Μπρούσκο! Έδωσε τις λεπτομέρειες σε φωτογραφία!

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι έτοιμος να κάνει το νέο του βήμα. Ο δημιουργός του Μπρούσκο έδωσε τις λεπτομέρειες από το επόμενο βήμα του σε μια φωτογραφία.

Συγκεκριμένα πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως ο ηθοποιός και σεναριογράφος θα συμμετέχει στην ξένη σειρά Τόλμη και γοητεία.

Η Κάθριν Κέλι Λανγκ ήρθε στην Ελλάδα και έπαιξε στις «8 Λέξεις» και τώρα είναι η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου να πάει στο Λος Άντζελες και να παίξει στην πιο διάσημη σειρά του κόσμου την «Τόλμη και Γοητεία».

Ο Ανδρέας Γεωργίου ταξίδεψε στα πολυτελή στούντιο του CBS στο Λος Άντζελες τον Νοέμβριο και έμεινε για περίπου 10 ημέρες για να κάνει ένα guest στην σειρά.

Σήμερα λοιπόν μάθαμε ποιος θα είναι ο ρόλος του. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον γιατρό της "Sally" όπως έκανε γνωστό μέσω Instagram

Στο σαλόνι του ο Ανδρέας Γεωργίου από το Μπρούσκο έχει μαύρο μαύρο καναπέ! Τον πήρε ο ύπνος με τα αδέρφια του...

Ο Ανδρέας Γεωργίου που γνωρίσαμε στο Μπρούσκο έχει στο σαλόνι του σπιτιού του μαύρο καναπέ. Εκεί τον πήρε ο ύπνος μαζί με τα αδέρφια του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει ευρέως γνωστός μέσα από το Μπρούσκο, η οποία ήταν δική του σειρά και είδε μεγάλη επιτυχία και εκτός Ελλάδος.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πολλές καθημερινές στιγμές με τους διαδικτυακούς του φίλους. Σε μια από αυτές τις στιγμές είδαμε το σαλόνι του σπιτιού του.

Στο μαύρο καναπέ του, τον πήρε ο ύπνος μαζί με τα αδέρφια του, έχοντας στην αγκαλιά τους... πίτσες.

Μπρούσκο: Η γιαγιά "Ανδριανή" του Ανδρέα Γεωργίου στην σειρά, συγκλόνισε - «Θεέ μου σε παρακαλώ πάρε με»!

Συγκλόνισε η γιαγιά "Αριάδνη" του Ανδρέα Γεωργίου στην σειρά Μπρούσκο. «Θεέ μου σε παρακαλώ πάρε με», προσεύχεται κάθε βράδυ.

Μία συγκλονιστική συνέντευξη είχε παραχωρήσει από το κέντρο Φροντίδας ηλικιωμένων όπου διέμενε η μεγάλη Κύπρια ηθοποιός Έλλη Κυριακίδου.

Η συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή του Οmega "Έλα να δεις", και μίλησε για όλα. Εξήγησε πως ο σύζυγος της πήρε την απόφαση να την πάρει και να μετακομίσουν στην Αφρική για τέσσερα χρόνια, αφήνωντας τα τρία τους παιδιά στην Κύπρο, αλλά και την απόφαση της να μένει σε Κέντρο Φιλοξενίας ενώ συγκλονιστική ήταν η παραδοχή της ότι προσεύχεται να την πάρει ο Θεός κοντά του.

«Κάθε βράδυ που κάνω την προσευχή μου παρακαλώ τον Θεό να με πάρει κοντά του όσο πιο σύντομα γίνεται» είπε μεταξύ άλλων.

Όλα αυτά ειπώθηκαν, πριν πρωταγωνιστήσει στην επιτυχημένη σειρά 8 Λέξεις.

iv>