Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει για τη νέα του σύντροφο! «Υπάρχει γυναίκα στη ζωή μου και...»

«Είμαι πολύ χαρούμενος»

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει για τη νέα του σύντροφο! «Υπάρχει γυναίκα στη ζωή μου και...»

«Υπάρχει γυναίκα στη ζωή μου και...είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχει άριστη σχέση με τα παιδιά μου» αποκαλύπτει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής για τη νέα του σύντροφο!

Ο Πέτρος Ίμβριος παραχώρησε συνέντευξη μια συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και μίλησε τόσο για τη ζωή στη Γερμανία, όπου και βρισκόταν μέχρι τα 18 του χρόνια όσο και για τη σχέση με την πρώην σύζυγο του.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Στη Γερμανία είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Έμεινα 18 χρόνια. Γεννήθηκα εκεί, μεγάλωσα εκεί, πήγα εκεί σχολείο και κάποια στιγμή επαναπατρίστηκα. Bullying δεν βίωσα αλλά σοκαρίστηκα βαθιά από αυτά που είδα γύρω μου όταν επέστρεψα. Πέρασα στο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη και τρελάθηκα! Υπήρχαν παντού γκράφιτι στους τοίχους, κατεβασμένοι πίνακες και σκισμένα χαρτιά. Ήταν όλα ανοργάνωτα.

Υπήρχε γενικώς η νοοτροπία του “έξω οι ξένοι από τη Γερμανία” και υπάρχει ρατσισμός αρκετός. Εγώ, όμως, μεγάλωσα σε εργατικές κατοικίες όπου ήταν πολυσυλλεκτική η εθνικότητα των παιδιών που παίζαμε μαζί. Υπήρχαν παιδιά από την Τουρκία, το Κουρδιστάν, το Πακιστάν, την Ιταλία. Ήμασταν παιδιά από όλες τις χώρες.

Καλύτερα να έχεις ένα καλό διαζύγιο παρά ένα καλό γάμο. Αν φτάσεις τελικά εκεί. Δόξα τω Θεώ υπάρχει συνεννόηση, κατανόηση, αγάπη μεταξύ εμού και της πρώην γυναίκας μου. Βέβαια όλα είναι σε σχέση με τα παιδιά από κάτω” ανέφερε ακόμα ο Πέτρος Ίμβριος. “Υπάρχει μια γυναίκα στη ζωή μου και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχει άριστη σχέση με τα παιδιά μου. Ο γάμος συνήθως γίνεται για τη γυναίκα και τους δύο προηγούμενους γάμους μου τους έκανα για τις πρώην γυναίκες μου. Δεν αποκλείω τίποτα, ότι είναι να έρθει θα έρθει».

Δείτε σχετικό βίντεο:

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε κάνει αίσθηση ένα σκάνδαλο με τραγουδιστή και την σύντροφο του!

Νέο σκάνδαλο στην showbiz! Γνωστός τραγουδιστής κεράτωσε την σύντροφο του και υπάρχουν αποδείξεις!

Ένας χαμός επικρατεί στην showbiz με το ένα σκάνδαλο να υποδέχεται το άλλο.

Μα δεν μιλάμε για άλλους βέβαια παρά μόνο για την οικογένεια Kardashian - Jenner.

Μετά το μεγαλοθήριο σκάνδαλο με τον σύζυγο της Khloe και την κολλητή της Kylie, Jordyn, η δεύτερη ρώτησε τον σύντροφο της Travis Scott, αν η πρώην κολλητή της, Jordyn Woods, του την «έπεσε» ή αν είχε ανάρμοστη συμπεριφορά.

undefined

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα στην σχέση Kylie - Travis , καθώς όπως έρχεται στο φως της δημοσιότητας από ξένα μέσα, ο ράπερ έπεσε στην αγκαλιά κάποιας άλλης! Η Kylie αυτό το έμαθε και έγινε έξαλλη λέγοντας πως έχει και αποδεικτικά στοιχεία για την πράξη του.

undefined

Μάλιστα, αυτός λένε πως είναι και ο λόγος που ο Travis ακύρωσε την προγραμματισμένη του συναυλία μια ημέρα πριν γίνει, με σκοπό να λυθεί το όλο θέμα!