Ειρήνη Στεριανού: Κάνει στροφή στην ποιότητα και ακολουθεί την Ειρήνη Καζαριάν! Το νέο βήμα της στο θέατρο!

Τι αποκάλυψε η ίδια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ειρήνη Στεριανού: Κάνει στροφή στην ποιότητα και ακολουθεί την Ειρήνη Καζαριάν! Το νέο βήμα της στο θέατρο!

Η Ειρήνη Στεριανού το πήρε απόφαση και όπως ανακοίνωσε, κάνει μία στροφή στην ποιότητα και ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε η Ειρήνη Καζαριάν! Αυτό είναι το νέο της βήμα στο θέατρο!

Το μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα νέα βήματα που κάνει στην καριέρα της μετά το GNTM.

Συγκεκριμένα σχολίασε:

«Ξεκίνησα μαθήματα στο Θέατρο των Αλλαγών και ήρθε η πρόταση για το θέατρο, την ίδια περίπου περίοδο” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Στεριανού στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. “Σκέφτηκα πως δεν έχω να χάσω κάτι, ίσα ίσα που έχω να πάρω πράγματα από αυτό και να δω εάν το έχω! Μην ασχολούμαι άδικα» σχολίασε.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακούσει ακόμα για το θέατρο αρνητικά σχόλια. Είχα δεχθεί κάποια για τη συμμετοχή μου στην Πολυκατοικία αλλά θεωρώ πως όλοι οι άνθρωποι μπορούν να δοκιμάζονται και αυτό είναι κάτι που δεν το σπουδάζεις και το μαθαίνεις, είναι λίγο να το έχεις” ανέφερε η Ειρήνη Στεργιανού, προσθέτοντας πως “στο modeling κάνω φωτογραφήσεις και video clips αλλά για την πασαρέλα δεν είμαι κατάλληλη».

Στο μεταξύ είχατε δει την αλλαγή που έκανε πριν από λίγο καιρό στα μαλλιά της και έγινε άλλος άνθρωπος;

Ειρήνη Στεριανού: Η απάντησή της σε όσους την "έκραξαν" για τη συμμετοχή της στη σειρά του ΣΚΑΪ!

Η Ειρήνη Στεριανού έδωσε την απάντησή της σε όσους την "έκραξαν" για τη συμμετοχή της στη σειρά του ΣΚΑΪ!

Η πρώην παίκτρια του GNTM θα παίξει στη σειρά "Θα γίνει της πολυκατοικίας".

Μία ήρεμη απάντηση έδωσε μέσω της εφημερίδας Espresso η Ειρήνη Στεργιανού για τα επικριτικά σχόλια που γράφτηκαν και ακούστηκαν από ηθοποιούς, σχετικά με τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ!

Συγκεκριμένα είπε: «Σέβομαι πολύ όλους αυτούς τους ηθοποιούς που έκαναν σχόλια, γιατί έχουν κάνει μεγάλη καριέρα όλοι τους, όπως σέβομαι και την άποψη τους. Εγώ δεν είμαι ηθοποιός ούτε δηλώνω ηθοποιός. Η υποκριτική είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και έχω ξεκινήσει μαθήματα, αλλά σίγουρα δεν είμαι ηθοποιός.

Όσο για την επιλογή μου να παίξω στη σειρά, δεν εξαρτήθηκε μόνο από μένα, ήταν και επιλογή του σκηνοθέτη και των υπόλοιπων συντελεστών. Θεωρώ ότι καλό είναι να δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Άλλωστε υπάρχουν πολλοί ρόλοι για όλους»