Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Ανέβασε φωτογραφία με το πρόσωπο του Παντελή! Θα ανατριχιάσετε!

"Θα είναι για πολλά χρόνια εδώ! Θέλουν δεν θέλουν!"

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Ανέβασε φωτογραφία με το πρόσωπο του Παντελή! Θα ανατριχιάσετε!

Θα ανατριχιάσετε με τη νέα ανάρτηση του αδερφού του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλου! Στο instagram ανέβασε φωτογραφία με το πρόσωπο του τραγουδιστή και λόγια "γροθιά" στο στομάχι!

Στον προσωπικό του λογαριασμό δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες το πρόσωπο του αδερφού του που κανείς δεν έχει ξεχάσει κι ας κοντεύουν να περάσουν 4 χρόνια από τον θάνατό του!

Η λεζάντα που αναγράφει "Θα είναι για πολλά χρόνια εδώ! Θέλουν δεν θέλουν!" κόβει ανάσες!

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

Παντελής Παντελίδης

Επίσης, θυμάστε την γυναίκα που σημάδευσε την ζωή του τραγουδιστή; Σήμερα μοιάζει μια άλλη...

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Η δημοσίευση για τον αδερφό του Παντελή που ράγισε καρδιές!

Η δημοσίευσε που έκανε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης για τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη και ράγισε καρδιές!

Ο ξαφνικός χαμός του γνωστού και επιτυχημένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη πριν από 3μιση χρόνια είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο αδερφός του Τριαντάφυλλος ή αλλιώς Φύλιος μπορεί να έχει προχωρήσει την ζωή του κάνοντας την δίκη του οικογένεια, ωστόσο δεν ξεχνά ποτέ τον αδικοχαμένο αδερφό του.

Ο ίδιος εχθές (1/8) συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους με μια δημοσίευση του στο Instagram. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου φαίνεται η πλάτη ενός θαυμαστή του Παντελή, η οποία είναι γεμάτη με τατουάζ αφιερωμένα στον αδερφό του Παντελή. Παντελής Παντελίδης: Το «καρφί» της μητέρας του στον Αντώνη Ρέμο μετά τις δηλώσεις για τον θάνατό του!

Πρόκειται για στίχους από τραγούδια του τραγουδιστή, εικόνα του τραγουδιστή, το σύμβολο από τα εξώφυλλα των δίσκων του, μια εικόνα της Παναγίας και ένα τραπουλόχαρτο.

Η κίνηση αυτή, δηλαδή το να αναρτήσει αυτήν την φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του ήταν αφιερωμένη εις μνήμην του αδερφού του.

Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα σχολίασε:

«Όλα είναι στο μυαλό άκου εμένα που σου λέω».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

τροχαίο παντελή παντελίδη