Κατερίνα Καινούργιου: Τι έκανε το πρωί που δεν είχε εκπομπή; Δεν πάει το μυαλό σας!

Έτσι πέρασε το ρεπό της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Τι έκανε το πρωί που δεν είχε εκπομπή; Δεν πάει το μυαλό σας!

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το ρεπό της σήμερα, Τετάρτη, μιας και το πρωί, η παρουσιάστρια δεν είχε εκπομπή. Δεν πάει με τίποτα το μυαλό σας, στο τι ακριβώς έκανε σήμερα και πώς πέρασε τη μέρα της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια σήμερα ήταν εκτός αέρα, και ο λόγος ήταν μία εκπομπή που προβλήθηκε στο Open, σχετικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Εμείς βέβαια σας είχαμε ενημερώσει από χθες για ποιο λόγο δε θα έβγαινε σήμερα η εκπομπή της στον αέρα!

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν πέρασε το πρωί της στο κέντρο της Αθήνας, και όπως ενημέρωσε με ένα Insta Story της, έκανε βόλτα στην Ερμού ακι αγόρασε κάστανα.

Κατερίνα Καινούργιου βόλτα στην Αθήνα

Έφυγε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και το Open για να παρουσιάσει δική της!

Συμμετείχε για αρκετούς μήνες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open, ωστόσο πλέον αποχώρησε και είναι έτοιμη να παρουσιάσει την δική της.

Ο λόγος για την Λένια Πολυχρονοπούλου που συμμετείχε στην ενότητα «Διλήμματα» και γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Power of love.

Λένια Καινούργιου εκπομπή

Η ίδια μίλησε για το νέο επαγγελματικό της βήμα στην εφημερίδα Espresso: «Η εκπομπή θα παίζει σε δυο περιφερειακούς σταθμούς της Αττικής και θα έχει άμεση σχέση με το Power of Love, αλλά και τις σχέσεις γενικότερα. Θα προσπαθήσω να φέρνω κοντά ανθρώπους με σκοπό να παντρευτούν. Πήρα αυτή την απόφαση διότι θα είναι μια εκπομπή που θα ετοιμάζω μόνη μου και θα μπορώ να αναδείξω τις ικανότητές μου ως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος που σπουδάζω. Ξέρουμε πολλές παρουσιάστριες που ξεκίνησαν από μικρά κανάλια και έκαναν μετέπειτα καριέρα».

Στη συνέχεια μίλησε και για την προσωπική της ζωή: «Είμαι ξανά σε σχέση με το πρώην αγόρι μου, τον Δημήτρη, που χωρίσαμε πριν μπω στο Power of Love. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά και συγκατοικούμε. Και αύριο να μου έλεγε να παντρευτούμε θα το έκανα. Πιστεύω ότι είναι όνειρο κάθε γυναίκας να φορέσει νυφικό. Το αγόρι μου αποτελεί σχέση ζωής για μένα, καθώς μπήκα στο Power of Love για να ξεπεράσω τον χωρισμό μας. Όταν βγήκα από το παιχνίδι με προσέγγισε ξανά και σήμερα είμαστε και πάλι μαζί σχεδιάζοντας να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας» ανέφερε.

Εντωμεταξύ η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε φωτιά στα νούμερα τηλεθέασης του Open.