Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Φωτογραφίες με φιλιά στο στόμα! Το ζευγάρι δεν ήξερε ότι υπάρχει φωτογράφος!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Φωτογραφίες με φιλιά στο στόμα! Το ζευγάρι δεν ήξερε ότι υπάρχει φωτογράφος!

Μια μοναδική εμφάνιση έκανε η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος! Οι δυο τους "πιάστηκαν" σε φωτογραφίες με φιλιά στο στόμα, ενώ διασκέδαζαν, με κανέναν από το ζευγάρι να ήξερε ότι υπάρχει φωτογράφος!

Οι δυο τους διανύουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους και δεν το κρύβουν!

Ο φακός του YouWeekly, τους "τσάκωσε" να διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο, με τους δυο τους να μην τους έχουν καταλάβει. Όταν όμως ο φακός έγινε αντιληπτός τότε το ζευγάρι όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά έσπευσε και να ποζάρει γεμάτο χαμόγελα.

Βάσω Λασκαράκη εμφάνιση
Βάσω Λασκαράκη έξοδος
Βάσω Λασκαράκη βραδινή έξοδος
Βάσω Λασκαράκη μπουζούκια

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσει τα ευχάριστα! Ήδη κάτι έχουμε καταλάβει εμείς και σας το είχαμε αποκαλύψει σε αντίστοιχο ρεπορτάζ...

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Θα «λιώσετε» με τις φωτογραφίες! Έπεφταν τα φιλιά με πάθος το ένα μετά το άλλο!

Έπεφταν τα φιλιά με πάθος το ένα μετά το άλλο κι έχουμε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από την συγκεκριμένη βραδιά του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη! Θα "λιώσετε" με το υλικό...

Τα γυρίσματα της σειράς «Έρωτας μετά» στην οποία πρωταγωνιστεί η Βάσω είναι αυτές τις μέρες πολύ απαιτητικά λόγω των νέων εξελίξεων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο δεσμευτικά ώστε να μην της επιτρέπουν να βρίσκει τον ποιοτικό χρόνο που θέλει να έχει για τη μονάκριβη κόρη της Εύα αλλά και για τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο.

Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, το νιόπαντρο ζευγάρι έκανε μία ακόμη εξόρμηση στην Ευρώπη. Μόλις επέστρεψαν, πήγαν κατευθείαν με την παρέα τους στο νυχτερινό club BOX όπου τραγουδούν οι Μελιsses. Είναι το αγαπημένο τους συγκρότημα και, για όσους θυμούνται, σε αυτό το club βγήκαν και τα πρώτα τους ραντεβού, όταν πια ήδη είχε μαθευτεί πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Παρ' όλο που ήταν κουρασμένοι από το πρόσφατο ταξίδι τους στη μακρινή Πολωνία, μαζί με την παρέα τους διασκέδασαν με την ψυχή τους δείχνοντας όχι απλά ότι είναι πολύ ερωτευμένοι, αλλά ότι στην κυριολεξία δεν μπορούν ο ένας δίχως τον άλλον. Η Βάσω, μάλιστα, στην κυριολεξία δεν απομακρύνθηκε ούτε... πέντε εκατοστά από την αγκαλιά του. Ακόμη και όταν έφυγαν μετά τις δύο τα ξημερώματα από το μαγαζί, πήγαν χεράκι χεράκι μέχρι το πάρκινγκ για να πάρουν το αυτοκίνητό τους. Έξι μήνες μετά τον γάμο τους ζουν, άλλωστε, μια μόνιμη περίοδο σαν ταξίδι του μέλιτος!

Τα φιλιά και τα... αυστηρά πειράγματα!

Λασκαράκη Σουλτάτος έγκυος

Μπορεί η Βάσω να μην είναι γενικά τόσο διαχυτική σε δημόσιους χώρους, αλλά εκείνο το βράδυ δεν την ένοιαζε καθόλου, ειδικά όταν εκείνος έσκυψε να τη φιλήσει με πάθος μπροστά σε όλους. Ο Λευτέρης ήταν πολύ χαρούμενος και πολύ κοινωνικός με την υπόλοιπη παρέα τους, όπως πάντα μιλώντας ασταμάτητα. Κάποια στιγμή, βέβαια, εκείνη τον επανέφερε στην τάξη κάνοντας μια αστεία χειρονομία σαν να ετοιμαζόταν να του δώσει... χαστούκι αν δεν σταματούσε. Η κοινή τους φίλη, που ήταν εκείνη τη στιγμή κοντά τους, αντέδρασε με χιούμορ, όπως άλλωστε και το ζευγάρι, καθώς τέτοιου είδους πειράγματα μοιράζονται και στην καθημερινότητά τους στα social media.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσει τα ευχάριστα! Ήδη κάτι έχουμε καταλάβει εμείς και σας το είχαμε αποκαλύψει σε αντίστοιχο ρεπορτάζ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ