Εύη Ιωαννίδου: Αδιανόητο περιστατικό! "Χάθηκε" από προσώπου γης! Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες!

Εύη Ιωαννίδου: Αδιανόητο περιστατικό!

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην Εύη Ιωαννίδου! Το μοντέλο "χάθηκε" από προσώπου γης και όλοι την αναζητούσαν! Τι συνέβη ωστόσο ακριβώς;

Η ίδια είναι γνωστό πως είναι λάτρης των social media, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπη με ένα δυσάρεστο συμβάν!

Και ποιο είναι αυτό; Το μοντέλο έπεσε θύμα χάκερ και η σελίδα της δεν εμφανίζεται πλέον, μιας και ψάχνοντας, κανείς τον λογαριασμό, έρχεται αντιμέτωπος με το όνομα “Zeubos”.

Εύη Ιωαννίδου χάκερ

Η ίδια ωστόσο προσπαθεί να λύσει άμεσα το ζήτημα.

Εσείς έχετε δει τη νέα ζωή της παίκτριας του GNTM; Η ίδια ζει στο Μιλάνο και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Εύη Ιωαννίδου: Η "καυτή" εμφάνιση που έκανε όλους να κοιτάνε τα δίμετρα πόδια της!

Η Εύη Ιωαννίδου σε νέα της εμφάνιση εντυπωσιάζει τους πάντες! Η "καυτή" παρουσία που έκανε όλους να κοιτάνε τα δίμετρα πόδια της!

Το διάσημο μοντέλο επέλεξε να "ξεσκάσει" για λίγο και να αφήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, διασκεδάζοντας στο "Estate", παρέα με φίλους της!

Πρώην παίκτρια του GNTM μετακομίζει στο Μιλάνο! Νέα δεδομένα για τη ζωή της!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly, την "τσάκωσε" να ποζάρει με το απόλυτο look του χειμώνα! Η ίδια εμφανίστηκε πιο χαρούμενη και πιο ανανεωμένη από ποτέ, με ένα total black outfit, που έστρεψε τα μάτια όλων στα καλλίγραμμα πόδια της!

Η ίδια φρόντισε να απογειώσει την εμφάνισή της, συνδυάζοντας μαύρη δερμάτινη φούστα, με μαύρο δερμάτινο τζάκετ και λευκό τοπάκι. Όσο για το μακιγιάζ της, η ίδια επέλεξε να τονίσει τα μάτια της, και να αφήσει την φυσική της ομορφιά να λάμψει.

Ιωαννίδου εμφάνιση Ιωαννίδου πόδια Ιωαννίδου έξοδος

Θέλοντας να ολοκληρώσει το συνολάκι, φυσικά και δεν έλειπαν τα αξεσουάρ, δίνοντας μια πιο βραδινή "νότα" στο outfit!

Εύη Ιωαννίδου: Εγκαταλείπει την Ελλάδα η πρώην παίκτρια του GNTM!

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM και είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με την συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι.

Ήταν στην τριάδα φωτιά, που γρήγορα, ωστόσο έσπασε και οι τρεις τότε φίλες, πλέον δεν μιλάνε. Διαβάστε παρακάτω...

Μετά την συμμετοχή της στο ριάλιτι του STAR, η Εύη Ιωαννίδου έχει ανοίξει τα φτερά της και κυνηγάει το όνειρο της να γίνει μοντέλο.

Η πρώην παίκτρια του GNTM πρόκειται να συνεργαστεί με έναν από τους διασημότερους ιταλικούς οίκους μόδας και όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Ιταλία, ενώ αποκάλυψε πως ήδη έχει ξεκινήσει να μαθαίνει ιταλικά. Για το νέο της ξεκίνημα έγραψε: «Νιώθω ευτυχισμένη. Προσπαθώ για να επιτευχθούν οι στόχοι μου».

Εύη Ιωαννίδου Instagram