Δούκισσα Νομικού: Tο αυτοκίνητο του γιου της το έχετε δει; Είναι κατακόκκινο και θα «λιώσετε»!

Μαμά και γιος έκαναν τις βόλτες τους!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Tο αυτοκίνητο του γιου της το έχετε δει; Είναι κατακόκκινο και θα «λιώσετε»!

Το αυτοκίνητο που έχει πάρει η Δούκισσα Νομικού στο γιο της το έχετε δει; Είναι μικροσκοπικό, κατακόκκινο και θα «λιώσετε» με την φωτογραφία.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο λατρεύει να περνάει χρόνο με τα δυο της παιδιά. Ο μικρός Σάββας και η νεογέννητη κορούλα της είναι οι μεγάλες της αδυναμίες.

Χθες, η χαρούμενη μανούλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του γιου της μαζί με έναν φίλο του, οι οποίοι απολάμβαναν την βόλτα τους.

«Ο γιος μου μεγάλωσε, απέκτησε κολλητούς και βγαίνουν βόλτα με τα αμάξια τους», έγραψε στη λεζάντα της και έκαναν όλο το Instagram να «λιώσει».

Δούκισσα Νομικού γιος αυτοκίνητο

Το σαλόνι που παίζουν τα παιδιά της το έχετε δει; Είναι τεράστιο...

Δούκισσα Νομικού: Είναι ίδια με τον γιο της σε ένα σημείο! Η φωτογραφία με την αποκάλυψη!

Η Δούκισσα Νομικού, είναι ίδια με τον γιο της σε ένα σημείο! Η φωτογραφία με την αποκάλυψη για πρώτη φορά! Το παρατηρήσαμε και... ιδού!

Η παρουσιάστρια, έκατσε αγκαλιά με τον μικρό Σάββα και κοίταξε όλο νόημα τον φακό. Αν και έκρυψε το προσωπάκι του, εμείς παρατηρήσαμε ένα σημείο στο οποίο και μοιάζουν πολύ!

Η Δούκισσα Νομικού και ο γιος της, έχουν ακριβώς ίδιο χρώμα μαλλιών! Η απόχρωση του ξανθού είναι αυτό που λέμε... καρμπόν και μπορεί η Δούκισσα να βάφει τα δικά της, όμως η φύση πολύ πετυχημένα έδωσε στον Σάββα ακριβώς τα ίδια μαλλιά! Δείτε και πείτε μας, δεν είναι η πιο γλυκιά φωτογραφία ever;

Ιδού:

Δείτε και πώς είναι το σώμα της μετά από δύο παιδιά... χωρίς φίλτρα!

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία με τον γιο της που θα σας κάνει να "λιώσετε"!

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο της, η οποία θα σας κάνει να... λιώσετε!

Η παρουσιάστρια είδα την στιγμή και δεν την άφησε να πάει χαμένη, τραβώντας τη φωτογραφία!

Σε λίγο καιρό η Δούκισσα Νομικού θα γίνει για δεύτερη φορά μητέρα, με την παρουσιάστρια να περνάει πολύ χρόνο με τον γιο της Σάββα!

Ο μικρούλης έπαιζε με τον φίλο του και η Δούκισσα απαθανάτισε μία υπέροχη στιγμή με τα δύο παιδάκια να κρατιούνται χέρι-χέρι!

Δούκισσα Νομικού: Πήγε στη Μύκονο με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και όλοι κοίταγαν τα "παντοφλίνια" της! Έκαναν όλη την διαφορά!

«Προς το παρόν συμβαίνει αυτό», έγραψε η Δούκισσα στη φωτογραφία!

Δείτε την!

Γιος Δούκισσας