Ράνια Θρασκιά: Πήγε κομμωτήριο με μαύρη γούνα και έγινε μια κούκλα! Τι έκανε στα μαλλιά της;

Η ανάρτηση στο Instagram!

Ράνια Θρασκιά: Πήγε κομμωτήριο με μαύρη γούνα και έγινε μια κούκλα! Τι έκανε στα μαλλιά της;

Η Ράνια Θρασκιά έβαλε την μαύρη γούνα της, πήγε στο κομμωτήριο και έγινε μια κούκλα! Ποια η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της;

Η παρουσιάστρια είναι πιστή στο ξανθό της και δεν αλλάζει ποτέ τα μαλλιά της σε χρώμα. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο πειραματίζεται αρκετά με το μήκος τους.

Πότε τα έχει πιο μακριά πότε πιο κοντά. Αυτή την φορά αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της κομμωτήριο και του έκανε μια επίσκεψη.

Ωστόσο δεν φάνηκε να έκανε κάποια ιδιαίτερη αλλαγή, άλλωστε είναι λάτρης του ξανθού. Αυτή είναι μια πολύ καλή κίνηση γιατί σίγουρα είναι το χρώμα της!

Ράνια Θρασκιά

Δείτε τα «κλικς» των φωτογράφων εδώ που φαίνεται ότι είναι πιο αδυνατισμένη από ποτέ!

Ράνια Θρασκιά: Κοίταγαν όλοι το λευκό κοστούμι της! Έκατσε σε μπλε καναπέ και έκανε αντίθεση!

Κοίταγαν όλοι το λευκό κοστούμι της Ράνιας Θρασκιά! Έκατσε σε μπλε καναπέ και έκανε αντίθεση, αφού το look της ήταν για το απόλυτο άριστα! Εξάλλου η Ράνια φημίζεται για το καλό της γούστο...

Η ίδια, παραδίδει μαθήματα στιλ με τις εμφανίσεις της στο Πρωινό και όχι μόνο! Τα κοστούμια της πάνε πολύ, αλλά και τα φορέματα εξίσου. Να θυμίσουμε το top look με εκείνο σε μπλε και να... μπούμε στο ζουμί.

Η Ράνια Θρασκιά, επέλεξε να φορέσει ένα ολόλευκο κοστούμι. Έβαλε και στα πόδια της μπεζ πέδιλα με διαφάνεια και έκανε την διαφορά! Η λεπτομέρεια που μας έκανε εντύπωση ωστόσο, είναι ο μπλε καναπές στον οποίο επέλεξε να καθίσει. Άμα ξέρεις από τηλεόραση, κάνεις κινήσεις ματ! Μπράβο στη Ράνια...

Δείτε και την φωτογραφία:

Ράνια Θρασκιά: Κάθισε σε κόκκινη καρέκλα και όλοι κοίταζαν την φούστα της! Η μέση της πιο λεπτή από ποτέ!

Σε κόκκινη καρέκλα κάθισε η Ράνια Θρασκιά και όλοι κοίταζαν την φούστα της! Πιο λεπτή από ποτέ η μέση της!

Η γνωστή παρουσιάστρια που εμφανίζεται στο Πρωινό του ΑΝΤ1 είναι μία από τις πιο καλοντυμένης Ελληνίδες γυναίκες της showbiz! Ξέρει να ντύνεται και να υποστηρίζει το στιλ της άψογα!

Αυτήν την φορά η Ράνια Θρασκιά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να κάθεται σε μια κόκκινη καρέκλα ενός εστιατορίου και όλοι κοίταζαν την υπέροχη φούστα που φόρεσε!

Είναι στα χρώματα του χειμώνα και της πάει πολύ! Τόσο που η μέση της φαίνεται να είναι πιο λεπτή από ποτέ!

Δείτε την σχετική δημοσίευση: