Ελένη Χατζίδου: Αυτή είναι η αγαπημένη συνήθεια με την κόρη της! Το κάνουν κάθε ημέρα πριν τον ύπνο!

Έκανε την αποκάλυψη με φωτογραφία!

Ελένη Χατζίδου: Αυτή είναι η αγαπημένη συνήθεια με την κόρη της! Το κάνουν κάθε ημέρα πριν τον ύπνο!

Αυτή είναι η αγαπημένη συνήθεια της Ελένης Χατζίδου μαζί με την κόρη της. Οι δυο τους το κάνουν κάθε ημέρα πριν τον ύπνο τους.

Η τραγουδίστρια από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το αγγελούδι της ζει μοναδικές στιγμές καθημερινά μαζί με τον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλου.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram και οι δυο τους έχουν μοιραστεί πολύ τρυφερές στιγμές με την μπέμπα τους και μας έχουν κάνει να «λιώσουμε».

Η Ελένη Χατζίδου σε μια από τις αναρτήσεις της μας αποκάλυψε την αγαπημένη συνήθεια που έχει με την κόρη της. Ποια είναι αυτή; Να της διαβάζουν παραμύθι πριν τον ύπνο.

Ελένη Χατζίδου κόρη

Να πούμε πως πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι επισκέφθηκε με την μικρή τους γονείς της τραγουδίστριας και είδαμε για πρώτη φορά το πατρικό της σπίτι.

Ελένη Χατζίδου: Πήρε την κόρη της στην αγκαλιά και μπήκε στην κουζίνα! Η φωτογραφία στον καθρέφτη!

Την κόρη της στην αγκαλιά της πήρε τη Ελένη Χατζίδου και μπήκε στην κουζίνα της. Η φωτογραφία στον καθρέφτη θα σας κάνει να «λιώσετε».

Η τραγουδίστρια ζει μοναδικές στιγμές από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, έχοντας στο πλευρό της τον Ετεοκλή Παύλου.

Μπορεί να έχει επιστρέψει και στα επαγγελματικά της με το τραγούδι «Αχαριστία», η Ελένη Χατζίδου όμως δεν αφήνει λεπτό την κορούλα της.

Πριν λίγα λεπτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της από την κουζίνα. Το σαλόνι της από την άλλη το έχετε δει;

Ελένη Χατζίδου κόρη σπίτι κουζίνα

Ελένη Χατζίδου: Φίλησε το πατουσάκι της μπέμπας της και "λιώσαμε"! Με την φωτογραφία θα "τρελαθείς"!

Το πατουσάκι της μπέμπας της φίλησε η Ελένη Χατζίδου και με την φωτογραφία τους θα "τρελαθείς". Την είδαμε και "λιώσαμε".

Η τραγουδίστρια από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κορούλα της, μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Ζώντας καθημερινά έναν όμορφο έρωτα με το σύζυγο της, η μικρή τους ήρθε θα τους ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της.

Της φίλησε το πατουσάκι και τα likes "έπεσαν" βροχή!