Αντώνης Κανάκης: «Πόλεμος» μεγατόνων με τον ΣΚΑΪ! Παίρνει το Ράδιο Αρβύλα και πηγαίνει σε άλλο κανάλι;

Όλη η αλήθεια!

Αντώνης Κανάκης: «Πόλεμος» μεγατόνων με τον ΣΚΑΪ! Παίρνει το Ράδιο Αρβύλα και πηγαίνει σε άλλο κανάλι;

«Πόλεμος» μεγατόνων φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει με τον Αντώνη Κανάκη και τον ΣΚΑΪ, αφού όπως όλα δείχνουν παίρνει την εκπομπή του, «Ράδιο Αρβύλα» και πηγαίνει σε άλλο κανάλι.

Το «διαζύγιο» του παρουσιαστή με τον Σταθμό του Φαληρού μοιάζει επεισοδιακό, αφού φέρεται να έχει δεχτεί ήδη πρόταση για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου», το Open έχει έρθει σε επαφή με τον παρουσιαστή και την ομάδα του προκειμένου να ενταχθούν στο δυναμικό του. Κάτι ανάλογο είχε επιχειρήσει και το 2018, όταν οι «Ράδιο Αρβύλα» είχαν αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1.

Φυσικά, ο Αντώνης Κανάκης είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιλογές του και εξετάζει όλες τις λεπτομέρειες πριν πει το «ναι», για αυτό είναι ακόμα νωρίς για εκτιμήσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μόλις εχθές όμως έδωσε την απάντηση του στον Αντώνη Κανάκη ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ!

Αντώνης Κανάκης: Η νέα ανακοίνωση για το «Ράδιο Αρβύλα»! Στα δικαστήρια η υπόθεση!

Νέα ανακοίνωση διέρρευσε για την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, «Ράδιο Αρβύλα» και σύμφωνα με την πληρεξούσια δικηγόρο η υπόθεση πηγαίνει στα δικαστήρια!

Μόλις εχθές έγινε γνωστή η είδηση ότι τελικά μετά από πολλές αναβολές που δέχτηκε η αγαπημένη σατιρική εκπομπή, δε θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ!

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα ενημέρωσε το κοινό ότι η συνεργασία του με το κανάλι δε θα συνεχιστεί!

Σήμερα λοιπόν ήρθε μια νέα ανακοίνωση αυτήν την φορά από την πληρεξούσια δικηγόρου του παρουσιαστή η οποία έγραφε χαρακτηριστικά:

Υπάρχει όμως και νέα ανακοίνωση από την πλευρά του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας των Ράδιο αρβύλα, μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου του Χριστίνα Παναγουλέα, που αφήνει να εννοηθεί ότι η διαφορά θα λυθεί στα δικαστήρια.

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».

Η πληρεξούσια δικηγόρος

Χριστίνα Παναγουλέα

Τι αποκάλυψε για το Ράδιο Αρβύλα η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Το πρωί της Τετάρτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου συζήτησαν στο Happy Day το παρασκήνιο της αποχώρησης του παρουσιαστή από το κανάλι του Φαλήρου.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ θέλω να πω ότι επειδή το έψαξα κα εγώ το θέμα. Ο Αντώνης Κανάκης κρατάει μια στάση αναμονής και σιωπής περιμένοντας να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Η παραγωγή είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι δούλευε από τον Σεπτέμβριο και είχε την πρόθεση να βγει στον αέρα. Οι άνθρωποι της παραγωγής αισθάνονται κάπως παγωμένοι από όλα αυτά τα σενάρια που είχαν βγει. Θεωρούν ότι δεν δημιούργησαν αυτοί το πρόβλημα. Έχω όμως την αίσθηση ότι αυτή η ιστορία ίσως οδηγηθεί στα δικαστήρια».