Επανασύνδεση «βόμβα» για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz! Δεν άντεξαν χώρια!

Ποιοι είναι και πάλι μαζί;

Επανασύνδεση «βόμβα» για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz! Δεν άντεξαν χώρια!

Μια επανασύνδεση «βόμβα» έσκασε για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz που δεν περίμενε κανείς! Δεν άντεξαν χώρια και τελικά τα βρήκαν!

Οι φήμες με βάση τα διεθνή media, αναφέρουν πως οι δυο τους είναι ξανά ζευγάρι, καθώς κάποιοι τους είδαν στις αρχές του χρόνου μαζί στο Los Angeles!

Ο λόγος για τον Channing Tatum και την Jessie J. «Μπορεί να πέρασαν μερικές εβδομάδες χωριστά, αλλά τελικά αποφάσισαν ότι νοιάζεται πολύ ο ένας για τον άλλον. Είναι πολύ χαρούμενοι που περνούν ξανά χρόνο μαζί, ενώ η Jessie μένει στο σπίτι του Channing τις τελευταίες ημέρες», αναφέρουν πηγές στο Ε News.

Επανασύνδεση ζευγάρι

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε ακόμη μια νέα επανασύνδεση "βόμβα" στην showbiz! Το ρομαντικό ταξίδι που τους "ένωσε"!

Επανασύνδεση «βόμβα» στην showbiz! 8 μήνες μετά τον χωρισμό είναι και πάλι μαζί!

Επανασύνδεση «βόμβα» για γνωστό ζευγάρι της showbiz. 8 μήνες μετά τον χωρισμό του είναι και πάλι μαζί.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παράσχο και την Χρύσα Κροκίδα που είναι ξανά μαζί όπως αναφέρει δημοσίευμα της Reallife.

Oi δυο τους 8 μήνες πριν να είχαν ανακοινώσει τον χωρισμό τους, όμως πληροφορίες από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει και πάλι κοντά.

«Αν και έχουν κινήσει τις διαδικασίες, το διαζύγιο δεν έχει εκδοθεί. Η μεγάλη αγάπη τους για την Αμαλία τους ενώνει. Η κόρη τους είναι η μεγάλη τους αδυναμία» λέει τους πρόσωπο στην εφημερίδα.

Ο ηθοποιός μετά τον χωρισμό του είχε δηλώσει, «Μάλλον έφταιγε η καθημερινή τριβή. Τώρα που είμαι σε άλλο σπίτι εγώ και σε άλλο η σύζυγός μου, είμαστε πολύ πιο καλά. Δηλαδή μιλάμε πιο πολύ στο τηλέφωνο και νοιαζόμαστε περισσότερο ο ένας για τον άλλο».

Φαίνεται πως αυτή η απόσταση τους βοήθησε να δουν τα πράγματα πιο καθαρά και να αποφασίσουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση και τον γάμο τους.

ζευγάρια showbiz χωρισμός

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε ακόμη μια νέα επανασύνδεση "βόμβα" στην showbiz! Το ρομαντικό ταξίδι που τους "ένωσε"!