Θρήνος! Πέθανε αγαπημένος τραγουδιστής σε ηλικία 22 ετών...

Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Θρήνος! Πέθανε αγαπημένος τραγουδιστής σε ηλικία 22 ετών...

Θρήνος επικρατεί με την είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου, πως πέθανε αγαπημένος τραγουδιστής σε ηλικία μόλις 22 ετών.

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στα νέα παιδιά, καθώς η ραπ μουσική έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές στο TMZ ο τραγουδιστής πέθανε λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών πριν περίπου ένα μήνα μετά από σκληρή μάχη που έδινε, όπως εξομολογήθηκε η μητέρα του.

Ο ράπερ Juice WRLD, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Τζάραντ Άντονι Χίγκινς, είχε γίνει διάσημος για την viral επιτυχία του «Lucid Dreams». Το 2019 ο Juice WRLD κέρδισε το βραβείο του καλύτερου νέου καλλιτέχνη στα Billboard Music Awards.

Πέθανε τραγουδιστής

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες πέθανε ακόμη ένας αγαπημένος τραγουδιστής πάνω στην σκηνή.

Θρήνος: Πέθανε 27χρονος τραγουδιστής

Απέραντη θλίψη και θρήνος για τον 27χρονο τραγουδιστή και τον θάνατό του!

Ο θάνατος του 27χρονου σταρ Cha In Ha ανακοινώθηκε από από ατζέντη του ο οποίος είπε ότι το πτώμα του βρέθηκε σήμερα 3 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Είμαστε συντετριμμένοι γιατί αναγκαζόμαστε να σας μεταφέρουμε δυσάρεστα νέα. Στις 3 Δεκεμβρίου ο ηθοποιός, Cha In Ha έφυγε από κοντά μας. Είμαστε συντετριμμένοι και ευχαριστούμε όλους όσοι μας μετέφεραν την αγάπη τους μέχρι σήμερα».

νεκρός 27χρονος τραγουδιστής
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτά τα νέα, ζητούν να σταματήσει η φημολογία για τα αίτια του θανάτου του και να σεβαστούν την οικογένειά του. Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Σύμφωνα με τους Straitstimes.com ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του και είναι σε εξέλιξη οι έρευνες από την αστυνομία.

Η είδηση έχει συγκλονίσει τους φαν της K-Pop που ήδη μετράει άλλα δυο θύματα την 25χρονη Sulli και την 28χρονη Goo Hara.

Μεγάλη θλίψη για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! Ο θάνατος που την "τσάκισε"!