Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το αυτοκίνητο του Στέφανου Μιχαήλ από το Τατουάζ το έχετε δει; Εικόνες από μέσα!

Για πρώτη φορά!

Το αυτοκίνητο του Στέφανου Μιχαήλ από το Τατουάζ το έχετε δει; Εικόνες από μέσα!
News 24.01.2020 12:50

Το αυτοκίνητο του Στέφανου Μιχαήλ, του ηθοποιού που γνωρίσαμε καλύτερα και αγαπήσαμε μέσα από το Τατουάζ το έχετε δει; Εικόνες από μέσα.

Είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και ο Ανδρέας Γεωργίου τον έχει επιλέξει να συμμετάσχει και στις τρεις σειρές του.

Μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό καθημερινό πρόγραμμα λόγω των γυρισμάτων που έχει, ωστόσο είναι ενεργός χρήστης στο Instagram.

Στον προσωπικό του λογαριασμό μοιράστηκε μερικές στιγμές μέσα από το αυτοκίνητο του και είδαμε για πρώτη φορά το εσωτερικό του.

Στέφανος Μιχαήλ Τατουάζ

Αυτοκίνητο εικόνες

Την μητέρα του την έχετε δει; Της έχει μεγάλη αδυναμία και στο πρόσωπο μοιάζουν αρκετά.

Το πατρικό σπίτι του Στέφανου Μιχαήλ από το Τατουάζ έχει τεράστια κουζίνα! Με την τραπεζαρία θα σας πέσει το σαγόνι!

Το πατρικό σπίτι του Στέφανου Μιχαήλ από το Τατουάζ το έχετε δει; Έχει τεράστια κουζίνα, ενώ με την τραπεζαρία θα σας πέσει το σαγόνι.

Ο «Άλεξ» από την αστυνομική σειρά του Alpha, είχε ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες του σπιτιού του στην Κύπρο στην κάμερα του Happy Day.

Το σπίτι μεγάλο, κλασικό, με μίνιμαλ διακόσμηση και λευκά στοιχεία, το λες και αρχοντικό.Τα παιδικά του χρόνια όπως ανέφερε εκείνος είναι γεμάτα αναμνήσεις από το συγκεκριμένο μέρος, όμορφες αναμνήσεις.

Όπως είδαμε. η κουζίνα είναι τεράστια, όπως και η τραπεζαρία.

Τι έχει σπουδάσει ξέρετε; Έχει πάει σε δυο σχολές όμως τελικά ασχολήθηκε με την υποκριτική.

Ο Στέφανος Μιχαήλ από το «Τατουάζ» μας δείχνει την «κόρη» του! Δείτε το πρόσωπο της!

Ο Στέφανος Μιχαήλ από την σειρά «Τατουάζ» μας δείχνει την «κόρη» του! Δείτε κι εσείς το πρόσωπο της!

Ο γνωστός ηθοποιός, έχει κλέψει τις καρδιές πολλών κοριτσιών, αφού είναι αδιαμφισβήτητα ένας πολύ ωραίος άνδρας και οι ρόλοι που αναλαμβάνει σε κάθε σειρά κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον.

Ο Στέφανος Μιχαήλ στην σειρά του Alpha, «Τατουάζ» υποδυόταν τον Αλέξανδρο Μελά, ο οποίος είναι ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας Μελά. Είναι ένας όμορφος και έξυπνος νεαρός, με έντονη την ανάγκη να κάνει το «σωστό». Πήρε την απόφαση να γίνει αστυνομικός και έτσι έδωσε τις απαραίτητες εξετάσεις και μπήκε στην σχολή. Μόλις όμως αποφοίτησε, κατάλαβε πως η υπηρεσία σε ένα αστυνομικό τμήμα, τον «πνίγει».

Στέφανος Μιχαήλ: «Με έχουν απατήσει» - Η αποκάλυψη για πρώην σχέση του!

Τότε, δέχτηκε πρόταση από έναν καθηγητή του στην Σχολή, να συνεταιριστούν σε μια εταιρεία Security. Δέχεται και σε λίγα χρόνια, χάρη στις γνωριμίες του συνεταίρου του αλλά και στις δικές του ικανότητες, η εταιρεία γίνεται μία από τις καλύτερες στον χώρο. Ο έρωτας του για την Άννα, θα ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου».

Μαζί με την Όλγα Καρέλλη (Κατερίνα Γερονικολού) έχουν μια κόρη, την τριών ετών Λήδα όπου μένει με τη μητέρα της στα Μετέωρα.

Έτσι λοιπόν, ο Στέφανος Μιχαήλ εχθές δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με την «κόρη» του Λήδα και μας συγκίνησε η εικόνα τους μαζί!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Στέφανος Μιχαήλ Τατουάζ Ληδία

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στέφανος Μιχαήλ: Δεν φαντάζεστε με ποιον πρώην παίκτη του MasterChef κάνει παρέα ο «Νεκτάριος» από το Μπρούσκο!

Ο Στέφανος Μιχαήλ από το Τατουάζ μας δείχνει την αδερφή του! Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!

Διαβάστε περισσότερα News στο Youweekly.gr

Share