Διαζύγιο «βόμβα» για γνωστό ζευγάρι της showbiz! Αποκαλύφθηκε ο κρυφός δεσμός...

Η φωτογραφία που τον έκανε πρωτοσέλιδο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διαζύγιο «βόμβα» για γνωστό ζευγάρι της showbiz! Αποκαλύφθηκε ο κρυφός δεσμός...

Ένα διαζύγιο «βόμβα» έσκασε στην showbiz για γνωστό ζευγάρι. Αποκαλύφθηκε ο κρυφός δεσμός του ποδοσφαιριστή σε εφημερίδα.

Ο ίδιος δεν περνάει άσχημα μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς βλέπει την καριέρα του στη Ρόμα να «σβήσει», αλλά και σε προσωπικό.

Ο λόγος για τον Ματέο Πολιτάνο, του οποίου ο κρυφός δεσμός με την Τζινέβρα Σότσι, πρώην σύντροφο του Πάουλο Ντιμπάλα έγινε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα. Μάλιστα, το έγινε και η σύζυγο του Σίλβια Ντι Βιντσέντσο.

Showbiz διαζύγιο

Συγκεκριμένα, απαθανατίστηκε σε έξοδο τους και... ιδού η απόδειξη.

Ποδοσφαιριστης ερωμένη

Για αυτό το ζευγάρι το τέλος είναι επίσημο. Τα νέα έρχονται ενάμιση χρόνο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Ζευγάρι «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Ερωτευμένος ξανά μετά το πολύκροτο διαζύγιο του!

Στην ελληνική showbiz φαίνεται πως έχουμε ένα νέο ζευγάρι «βόμβα» και μετά το πολύκροτο διαζύγιο του ο γοητευτικό άντρας είναι ξανά ερωτευμένος!

Από την πρώτη στιγμή της συνάντησής τους οι ματιές τους ήταν έντονες και παρά το γεγονός ότι εκείνη μένει στη Θεσσαλονίκη και εκείνος στην Αθήνα, αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στη γνωριμία τους παραβλέποντας το εμπόδιο της απόστασης.

Ο λόγος για τον γνωστό σχεδιαστή, Βλάσση Χολέβα, που εδώ και λίγο καιρό είναι σε σχέση με το όμορφο μοντέλο Έλενα Αργυριάδου.

Βλάσσης Χολέβας σχέση σχεδιαστής μόδας

Έλενα Αργυριάδου σχέση μοντέλο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real οι δυο τους γνωρίστηκαν τον περασμένο Νοέμβρη στην επίδειξη μόδας των Mi Ro, όπου ο ένας έδειξε αμέσως το ενδιαφέρον του στον άλλον. Το όμορφο μοντέλο ταξιδεύει συχνά στην Αθήνα προκειμένου να είναι μαζί με τον σύντροφό της, ενώ πριν μερικές ημέρες οι δυο τους βρέθηκαν στην Αράχωβα και πέρασαν μαζί ένα μέρος των γιορτών.

Δείτε ακόμη ένα νέο έρωτα στην showbiz, που φωτογράφοι τους "τσάκωσαν" να δίνουν παθιασμένα φιλιά σε δημόσιο χώρο!

Ζευγάρι - "βόμβα" στην ελληνική showbiz; Γνωστή τραγουδίστρια ερωτεύτηκε ξανά μετά το διαζύγιο!

Γνωστή τραγουδίστρια ερωτεύτηκε ξανά μετά το διαζύγιο; Θα έχουμε άραγε νέο ζευγάρι - "βόμβα" στην ελληνική showbiz;

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται αλλά και τα ποστ της τραγουδίστριας και ηθοποιού, φαίνεται πως διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της!

Ο λόγος για την Μάγδα Πένσου, η οποία μετά το διαζύγιό της με τον Δημήτρη Αποστόλου, φαίνεται πως έχει βρει ξανά την αγάπη στα μάτια του Γιάννη Καρανάτσιου. Η ίδια μάλιστα δεν διστάζει να ανεβάζει φωτογραφίες μαζί του στο Instagram, ενώ εθεάθη πρόσφατα και σε μαραθώνιο που διεξάγεται κάθε χρόνο στη Βέροια.

Ζευγάρι ελληνική showbizΖευγάρι

Δείτε επίσης ποια γνωστή τραγουδίστρια πήρε διαζύγιο και έγινε άλλος.. άνθρωπος!