Στην δίωξη η Φαίη Σκορδά! Η φωτογραφία που την έκανε να πάει στις Αρχές!

Τι συνέβη;

Στην δίωξη η Φαίη Σκορδά! Η φωτογραφία που την έκανε να πάει στις Αρχές!

Στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος πήγε η Φαίη Σκορδά. Μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου την έκανε να απευθυνθεί στις Αρχές.

Συγκεκριμένα, στη διαφήμιση-απάτη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τη θέλει να διαφημίζει ένα ρόφημα αδυνατίσματος, μίλησε για ακόμη μια φορά στο Πρωινό η παρουσιάστρια.

«Με την εύκαιρα να πω ότι αυτές τις διαφημίσεις που διαφημίζω αυτά τα αδυνατιστικά είναι απάτη. Θα το λέω συνέχεια. Απάτη, απάτη, απάτη. Μην τους πιστεύετε. Είναι και επικίνδυνα αυτά για την υγεία. Το βλέπω και στενοχωριέμαι. Δεν καταλαβαίνω τι είναι. Κάτι αδυνατιστικά. Έχουν βομβαρδίσει το ιντερνέτ με τη διαφήμιση και τη δική μου φωτογραφία. Πήγαμε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Είναι από το εξωτερικό. Στενοχωριέμαι αν έστω και ένας άνθρωπος έχει δώσει 2 ευρώ. Και μη το πάρει και πάθει και τίποτα, μπορεί να είναι επικίνδυνο» είπε η Φαίη Σκορδά.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση είχε δώσει πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή.

Φαίη Σκορδά: «Στεναχωριέμαι που...» H αναφορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο!

Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε on air στο Πρωινό στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο λέγοντας πως «στεναχωριέται».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής της για την υπόθεση διαδικτυακής απάτης που έχει μπλεχτεί το όνομα της από το πουθενά.

Το όνομα της χρησιμοποιήθηκε σε διάφορα σκευάσματα αδυνατίσματος και εκείνη για ακόμη μια φορά ξεκαθάρισε πως ουδέποτε έδωσε συνέντευξη για τρόπους και χάπια αδυνατίσματος και δεν έχει καμία σχέση με αυτή την υπόθεση.

Μάλιστα η Φαίη, είπε πως δεν ξέρει ποιος είναι υπεύθυνος γιατί η εταιρεία έχει έδρα στο εξωτερικό, ωστόσο επειδή τα διανέμει και στην Ελλάδα σίγουρα κάποιο παρακλάδι θα υπάρχει.

Δείτε εντωμεταξύ και ποιος άλλος πασίγνωστος παρουσιαστής έπεσε θύμα απάτης

Το Πρωινό: Απάτη εις βάρος της Φαίης Σκορδά! Η καταγγελία στον αέρα της εκπομπής!Την απάτη που έχει δημιουργηθεί εις βάρος της, αποκάλυψε η παρουσιάστρια σήμερα στο Πρωινό. Μάλιστα, έκανε καταγγελία στον αέρα της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά σήμερα το πρωί ξέσπασε μετά από κάτι μηνύματα που δέχτηκε στο κινητό της.

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την διαδικτυακή απάτη με χάπια αδυνατίσματος, όπου χρησιμοποιήθηκε και το όνομα της, διευκρινίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με τις διαφημίσεις αυτές ενώ τόνισε πως ουδέποτε έδωσε συνέντευξη για τρόπους και χάπια αδυνατίσματος. Είπε ακόμη πως ψάχνει το θέμα, και κάλεσε τον κόσμο να μην πιστεύει ότι γράφεται για εκείνην.

«Μου έστειλαν πολλά μηνύματα σχετικά με μία διαφήμιση και κάτι χάπια αδυνατίσματος… Είναι μία απάτη! Εάν έχω να σας προτείνω κάτι θα σας το προτείνω εγώ μέσα από τα social μου, αλλά επειδή πιστεύω σχετικά με το αδυνάτισμα ότι θαύματα δεν γίνονται, αντιθέτως μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα υγείας παίρνοντας σκευάσματα…», είπε και συνέχισε...

Το πρωινό: Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με τον γιο της στην εκπομπή! Η απίστευτη αντίδραση της Λίτσα Πατέρα!

«Αν υπάρχουν κάποια βοηθήματα είναι συγκεκριμένα και αφορούν ξεχωριστά τον καθένα μας… Δεν πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν θαύματα και επειδή με ρωτάτε πολλοί για αυτή τη διαφήμιση και ότι έχω δώσει μία συνέντευξη και την έχουν παραποιήσει… είναι ένα ψεύτικο πράγμα. Το ψάχνω τώρα να δω από πού ξεκίνησε, έχουν αναμιχθεί κι άλλα πρόσωπα…».