My Style Rocks: Ο Βαλάντης κάνει αποκάλυψη - "φωτιά" για την Άντζυ Ανδριτσοπούλου! "Ερωτευτήκαμε και περάσαμε..."

Τι δήλωσε;

My Style Rocks: Ο Βαλάντης κάνει αποκάλυψη -

"Ερωτευτήκαμε και περάσαμε και τριάμισι χρόνια μαζί" Ο Βαλάντης κάνει αποκάλυψη - "φωτιά" για την Άντζυ Ανδριτσοπούλου του My Style Rocks και τους αφήνει όλους "παγωτό"!

Σε πρόσφατη συνένετυξή του ο τραγουδιστής μίλησε για τα πάντα, αλλά και για την σχέση του με την παίκτρια του σόου!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, "Η Άντζυ είναι ένα αξιαγάπητο πλάσμα και για αυτό την ερωτεύτηκα. Ερωτευτήκαμε και περάσαμε και τριάμισι χρόνια μαζί. Φτάσαμε στα σκαλιά της εκκλησίας!"

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο!

Παρόλα αυτά δείτε και ποια είναι αυτή που θα αποχωρήσει από το αποψινό Gala!

My Style Rocks: Η Κατερίνα Στικούδη "έσπασε" την σιωπή για την Αμίνα! "Θέλω να σας ενημερώσω πως..."

"Θέλω να σας ενημερώσω πως η Αμίνα Χακίμ δεν θα μπορέσει να είναι μαζί μας για ακόμη μια φορά". "Χαμός" στο πλατό του My Style Rocks, καθώς η Κατερίνα Στικούδη "έσπασε" την σιωπή για την παίκτρια που απουσίαζε!

Στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην απουσία της παίκτρια, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Χαρακτηριστικά είπε, «Πριν ξεκινήσουμε το διαγωνιστικό μας μέρος, θέλω να σας ενημερώσω πως η Αμίνα Χακίμ δεν θα μπορέσει να είναι μαζί μας για ακόμη μια φορά. Εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μας».

Την αποκάλυψη είχε κάνει η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», ενώ είπε μάλιστα, πως θα επιστρέψει σύντομα πίσω στο παιχνίδι.

Δείτε ωστόσο ποια είναι αυτή που θα αποχωρήσει από το αποψινό Gala!

Βαλάντης: Αυτός είναι ο κούκλος γιος του, που θα πάθετε πλάκα!

Είναι πανέμορφος! Αυτός είναι ο κούκλος γιος του τραγουδιστή Βαλάντη, θα πάθετε πλάκα! έχουν πραγματικά τρελή ομοιότητα!

Το αγοράκι του τραγουδιστή Βαλάντη είναι ο καρπός του έρωτα του με την τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου. Μπορεί το ζευγάρι να χώρισε τους δρόμους τους αλλά ο 15χρονος Χαράλαμπος είναι το λατρεμένο παιδί και των δύο.

Η αλήθεια είναι πως έχει μια ιδιαίτερη ομοιότητα με τον πατέρα του. Ο τραγουδιστής παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα, απολαμβάνει αν περνάει τον χρόνο του με τον γιο του και προσπαθεί πάντα να βρει λίγο χρόνο γι αυτόν!

Βαλάντης: Αυτός είναι ο κούκλος γιος του, που θα πάθετε πλάκα!

Βαλάντης: Αυτός είναι ο κούκλος γιος του, που θα πάθετε πλάκα!