My Style Rocks: Αδιανόητο περιστατικό Κουδουνάρη - Ευρυδίκης! "Μου ήσασταν αντιπαθέστατος και τώρα..."

"Χαμός" στο πλατό!

My Style Rocks: Αδιανόητο περιστατικό Κουδουνάρη - Ευρυδίκης!

"Μου ήσασταν αντιπαθέστατος και τώρα μου είστε αδιάφορος και φοβάμαι μην ξεκινήσει να γίνεται και συμπάθεια!" Αδιανόητο περιστατικό συνέβη στο πλατό του My Style Rocks μεταξύ Κουδουνάρη και Ευρυδίκης! Έμειναν όλοι "παγωτό"!

Και ενώ η παίκτρια ήταν έτοιμη να εντυπωσιάσει τους πάντες, ο κριτής ήρθε αντιμέτωπος με την επιλογή της για ακόμη μια φορά, με τους δυο τους να έχουν μια "εκρηκτική" συζήτηση!

“Ευρυδίκη, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα. Δεν σε πήραμε για αυτό. Άντε ρε παιδί μου”. Εκείνη τη στιγμή απάντησε, “Είμαι εγώ και νιώθω πολύ άνετα. Είμαι και αυτό. Είμαι και αυτό είμαι και αυτό που ήμουν προχθές, είμαι όλα. Απλά ίσως όχι με τους σωστούς συνδυασμούς στις κατάλληλες περιστάσεις”.

Και εκείνος είπε, "Έχεις πυρετό από προχθές που με συμπαθείς; Σου έχει μείνει;"

Με εκείνη να του απαντά, "Όχι, απλά μου ήσασταν αντιπαθέστατος και τώρα μου είστε αδιάφορος και φοβάμαι μην ξεκινήσει να γίνεται και συμπάθεια."

Ενώ την τελευταία λέξη την είπε αυτός, "Το αδιάφορος δεν μου άρεσε, εάν σου είμαι. Προτιμώ να με αντιπαθείς. Να πάμε στο άλλο στάδιο."

Δείτε επίσης την πρόσφατη ένταση στο πλατό με την Καζαριάν!

My Style Rocks: Η Καζαριάν «άδειασε» τον Κουδουνάρη! «Είστε ένας κριτής, ηρεμήστε λίγο»!

«Είστε ένας κριτής, ηρεμήστε λίγο», είπε η Μαρία Καζαριάν μεταξύ άλλων και «άδειασε» τον Στέλιο Κουδουνάρη στο My Style Rocks.

Η αδερφή της πρώην νικήτριας του GNTM βρίσκεται στο διαγωνισμός μόδας του ΣΚΑΪ και παρουσιάζει το στυλ της, θέλοντας να βγει η νικήτρια!

Αυτήν την φορά το κόνσεπτ της Μαρίας ήταν να πάει για brunch με την αδερφή της! Όταν βρέθηκε μπροστά από τους κριτές ξεκίνησε ένας διαπληκτισμός μεταξύ του Στέλιου Κουδουνάρη και της ίδιας. Ο κριτής έκανε κάποιες ερωτήσεις στην παίκτρια και εκείνη δεν απαντούσε.

My Style Rocks Μαρία Καζαριάν Στέλιος Κουδουνάρης ΣΚΑΪ

Ως αποτέλεσμα ο Στέλιος Κουδουνάρης να εκνευρίζεται και η Μαρία Καζαριάν νευρίασε και του είπε χαρακτηριστικά: «Με έχετε βάλει στον τοίχο και με πυροβολείται. Είστε ένας κριτής. Ηρεμήστε λίγο».

My Style Rocks Στέλιος Κουδουνάρης ΣΚΑΪ

Με εκείνον να απαντάει «Και εσύ είσαι μια παίκτρια».

Στην συνέχεια, εκείνη είπε ότι δεν ανέχεται από από κανέναν να της φωνάζει και ο Στέλιος Κουδουνάρης της έδειξε την έξοδο με την Μαρία Καζαριάν να πηγαίνει προς τα εκεί!

My Style Rocks ΣΚΑΪ

Μάλιστα, η ίδια είχε και εχθές μια ένταση στο πλατό!

My Style Rocks: Αποχώρηση - "βόμβα"! Και όμως ακόμα μια παίκτρια μας χαιρετά!

Νέα "βόμβα" έσκασε στο My Style Rocks, καθώς θα υπάρξει ακόμα μία αποχώρηση! Και όμως άλλη μια παίκτρια μας χαιρετά οριστικά!

Η ίδια όπως έγινε γνωστό, δεν μπόρεσε να μείνει άλλο μακριά από το παιδί της και αποφάσισε να αποχαιρετήσει το παιχνίδι οικειοθελώς!

Ο λόγος για την Αμίνα Χακίμ, η οποία είχε αρκετά καλή πορεία μέσα στο παιχνίδι. Ωστόσο όπως ακούγεται, χωρίς να έχουμε επιβεβαιώσει κάτι, η παίκτρια θα αποχωρήσει σήμερα από το ριάλιτι.

My Style Rocks Αποχώρηση

Στο μεταξύ έχετε δει την Ευρυδίκη πριν από μερικά χρόνια; Ήταν άλλος άνθρωπος!