Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την "άδειασε" γνωστή παρουσιάστρια! «Όταν δεν μιλάει είναι μία όαση»!

«Δεν μπορώ αυτό το νιαρ νιαρ»!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την

Γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη και χωρίς να διστάσει λεπτό, "άδειασε" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! «Όταν δεν μιλάει είναι μία όαση» σχολίασε.

Πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα που βλέπουμε εδώ και χρόνια στην τηλεόραση, και μέσα από τις δηλώσεις της, θέλησε να μιλήσει και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο λόγος για την Ντέσσυ Κουβελογιάννη, η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε έξω από τα δόντια:

«Υπάρχουν πρόσωπα που δεν μπορώ να βλέπω στην τηλεόραση. Ένα κριτήριο είναι ότι μπορεί να μην μου αρέσει η φωνή ενός ανθρώπου, να με εκνευρίζει η φωνή του. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δεν μπορώ αυτό το νάζι. Είναι πανέμορφη, μπορεί να είναι το καλύτερο παιδί, δεν κρίνω χαρακτήρα, δεν με ενδιαφέρει κιόλας, δεν είναι φίλη μου η κοπέλα. Όταν την βλέπω χωρίς να μιλάει είναι μια όαση. Δεν μπορώ αυτό το νιαρ νιαρ νιαρ νιαρ! Εμένα με κουράζει. Είναι η φωνή της έτσι θα μου πεις. ΟΚ. Δεν το μπορώ».

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Αδειάζει" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! «Την φτύνουν και νομίζει...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δε διστάζει λεπτό και "αδειάζει" δημόσια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τις δηλώσεις που έκανε στην Τατιάνα Στεφανίδου! «Την φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει»!

Η παρουσιάστρια ήταν χθες καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή «Μαζί σου» και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τις σχέσεις που τις χρεώνουν ενώ πέταξε και ένα "καρφί" στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Δόξα τω Θεώ, έχω φίλους με σπίτια στην Αράχωβα, όπως είπε και ο Ουγγαρέζος. Γιατί να το κρύψουμε; Δηλαδή εσύ πληρώνεις τον ΕΝΦΙΑ;» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι συντελεστές του «Πρωινού» παρακολούθησαν σήμερα απόσπασμα της συνέντευξής της και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέγοντας:

«Εγώ θα παραδεχτώ τη Σπυροπούλου άμα πληρώσει εκείνη τον ΕΝΦΙΑ για ένα σπίτι στο οποίο θα φιλοξενεί εκείνη τους φίλους της. Τότε θα βγω δημόσια και θα την παραδεχτώ. Όσο θα φιλοξενείται θα την κράζω. Την τρολάρει η Στεφανίδου και νομίζει ότι της κάνουν πλάκα».