Ελένη Φουρέιρα: Συνεργασία - "Βόμβα"! Αυτό είναι το άτομο "έκπληξη" στη ζωή της!

Ο λόγος για τον...

Ελένη Φουρέιρα: Συνεργασία -

Η Ελένη Φουρέιρα αποτελεί "καυτό" όνομα τόσο για την εγχώρια μουσική σκηνή, όσο και για την παγκόσμια! Αυτό άλλωστε γίνεται αντιληπτό και από τη νέα της συνεργασία - "βόμβα"! Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το άτομο "έκπληξη" στη ζωή της!

Αυτή η ανακοίνωση "έσκασε" από το πουθενά και προκάλεσε "ταραχή" σε όλους τους θαυμαστές της!

Τα τελευταία χρόνια η ίδια βλέπει μεγάλη επιτυχία και η καριέρα της έχει εκτοξευθεί στα ύψη με τις συνεργασίες να υποδέχονται η μια την άλλη. Μπορεί στο παρελθόν να είχε συνεργαστεί με τον Snoop Dogg, αυτή τη φορά όμως θα βρεθεί στην ίδια σκηνή με τον Κολομβιανό τραγουδιστή Maluma, μιας και ο ίδιος την επέλεξε για το grand opening του.

Ο κορυφαίος τραγουδιστής θα βρεθεί στην Αθηνά για δυο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Η ευχάριστη είδηση αυτή έρχεται μετά τον χωρισμό της από τον Αλμπέρτο Μποτία.

Ελένη Φουρέιρα: Μετά τον χωρισμό από τον Μποτία κάνει το επόμενο βήμα! Φεύγει από Ελλάδα και πάει...

Μετά τον χωρισμό από τον Αλμπέρτο Μποτία η Ελένη Φουρέιρα κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της. Φεύγει από Ελλάδα και πάει στην Αμερική.

Η τραγουδίστρια τα τελευταία δυο χρόνια είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη με αποτέλεσμα να είναι συνέχεια μέσα σε ένα αεροπλάνο.

Σε συνδυασμό και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή που τον θέλουν να παίζει σε ομάδα στα Ηνωμένα Εμιράτα με την ονομασία «Αλ Γουαχαντά Μέκκας» έφεραν τα μαύρα σύννεφα στη σχέση και ήρθε το τέλος της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real life, η Ελένη Φουρέιρα μετά τον οριστικό χωρισμό από τον Αλμπέρτο Μποτία είναι πλέον έτοιμη να ταξιδέψει στο Λος Άντζελες όπου θα μείνει για δύο μήνες με στόχο να προωθήσει την δουλειά της στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Ελένη Φουρέιρα: Κάνει το επόμενο βήμα στην ζωή της! Η δημόσια ανακοίνωση!

Το επόμενο βήμα στη ζωή της κάνει η Ελένη Φουρέρια μετά την νέα συλλογή τραγουδιών που δημοσίευσε. Την αποκάλυψη έκανε με μια δημόσια ανακοίνωση στα social media.

Η τραγουδίστρια μετά την συμμετοχή της στη Eurovision με το Fuego που κατέκτησε την δεύτερη θέση, είδε μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη και κυρίως στην Ισπανία, όπου κατάγεται και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία.

Η Ελένη Φουρέιρα, έκτοτε έχει πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες σε διάφορες χώρα, αρκετά κομμάτια της έχουν γίνει hit, ενώ όπως ανακοίνωσε με μια φωτογραφία. Η τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια ρούχων γνωστή εταιρεία, ποζάροντας με το νέο της look.