Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την Σπυροπούλου και την Αραβανή! "Δεν ήταν και ποτέ κολλητές!"

"Χαμός" στο πλατό!

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την Σπυροπούλου και την Αραβανή!

"Δεν ήταν και ποτέ κολλητές!" Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την Σπυροπούλου και την Αραβανή χωρίς ενδοιασμούς και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει το ότι οι δυο παρουσιάστριες βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση και δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα!

Χαρακτηριστικά μάλιστα είπε, «Συμβαίνει στους πάντες… Δεν ήταν ποτέ και κολλητές. Πέσανε μούρη με μούρη στον ίδιο χώρο. Σου λέει για να αποφύγουν τα «Γεια, τι κάνεις..».. Είναι αυτό το «Ωχ, η συμπεθέρα». Το να πει ότι δεν έχουμε κάτι για να μιλήσουμε δεν είναι κάτι… Δεδομένου ότι τα χρόνια πέρασαν και η Ευαγγελία είχε την τύχη με το μέρος της και σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και επειδή είναι ένα πλάσμα πολύ καλό, νομίζω ότι η επιτομή της καλοσύνης είναι το να κοιτάς μπροστά».

Μάλιστα η παρουσιάστρια δεν είναι πρώτη φορά που παίρνει δημόσια θέση, αφού το είχε ξανακάνει και παλαιότερα με μια άλλη κόντρα!

Ναταλία Γερμανού: Η απάντησή της στην Σπυροπούλου! «Προτιμώ να...» (Βίντεο)

Η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε μετά τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και έδωσε την απάντησή της.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε για το θέμα στην εκπομπή της στον AlphaTV «Καλύτερα δε γίνεται».

Τα όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έγιναν θέμα συζήτησης και η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε σ΄ αυτό, ύστερα από συζήτηση που υπήρξε στο πάνελ της εκπομπής της.

Ωστόσο η παρουσιάστρια του AlphaTV, ανέφερε ότι: «Αισθάνομαι ότι περιμένετε κάτι να σας πω και δεν σας το λέω. Έζησα πολλά πράγματα την πρώτη χρονιά, το 2012, όμως, πιστεύω κάποια από αυτά τα έχω ήδη συζητήσει με την Κωνσταντίνα. Πολλά από αυτά. Ότι άλλο θέλω να συζητήσω και να λύσω, προτιμώ να το κάνω με την ίδια σε ένα τετ α τετ παρά δημόσια».

Ναταλία Γερμανού: Απίστευτες ατάκες on air για Βασάλο! «Το πλήρωσε με αίμα...»

Aπίστευτες ατάκες on air είπε η Ναταλία Γερμανού για τον Βασάλο! «Το πλήρωσε με αίμα...»

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή το ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος σύντομα θα βρεθεί ως καλεσμένος στην εκπομπή, "Καλύτερα Δε Γίνεται".

Η συνέντευξη αυτή σχολιάστηκε έντονα, αφού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε οτι ο Βασάλος αποφεύγει να βρεθεί καλεσμένος στην ενότητά του για την εκπομπή, "Το Πρωινό".

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως είχε συμφωνήσει πολύ πιο πριν να επισκεφτεί τη Ναταλία Γερμανού.AdTech Ad

«Είπα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο να το κάνουμε μετά το Πάσχα γιατί υπάρχει μία προτεραιότητα να πάω στην Ναταλία, όπως ξέρετε, στις 2 του μηνός. Δεν ξέρω τον λόγο που έγινε όλο αυτό. Με πείραξε που βγήκα λίγο βεντέτα… Δεν βγάζω εγώ το πρόγραμμα αλλά το κανάλι», είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Το μεσημέρι της Κυριακής η Ναταλία Γερμανού, τόνισε: «Σε λίγες ημέρες έρχεται το αγόρι. Είναι αυτή η εμφάνιση την οποία θα κάνει σε εμάς ο Βασάλος και την πλήρωσε με αίμα» Δείτε το σχετικό βίντεο: