Πάνος Ζάρλας: Μεγάλη συγκίνηση! Το "μυστικό" που κράταγε κολλητός του και η πικρία του!

Τι κράταγε κρυφό;

Πάνος Ζάρλας: Μεγάλη συγκίνηση! Το

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε το "μυστικό" που κράταγε κολλητός του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα! Ο ίδιος μίλησε για το δώρο, αλλά και τη πικρία του!

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο, κολλητό του Ζάρλα, που είχε γνωρίσει κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο Power Of Love!

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος αποκάλυψε ότι η μητέρα του Πάνου, η κυρία Στέλλα, του είχε δώσει το πρώτο κουστούμι με το οποίο είχε εμφανιστεί στο ριάλιτι, με τον ίδιο να το προσέχει σαν τα μάτια του, ενώ δεν δίστασε και να εκφράσει την δυσαρέσκιά του, με όσους θεωρούν πως τον εκμεταλλεύεται.

Μεταξύ άλλων έχει μιλήσει και για τον αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ακόμα μια φορά.

Πάνος Ζάρλας: Το νέο συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του 4 μήνες μετά τον θάνατό του!

Η μητέρα του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα 4 μήνες μετά τον θάνατό του δημοσίευσε ένα νέο συγκινητικό μήνυμα!

Ο Πάνος Ζάρλας έχασε την ζωή του ανήμερα των 28ων γενεθλίων του, μετά από θανατηφόρο τροχαίο που είχε με τη μηχανή του.

Είχε γίνει πολύ αγαπητός από το κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο σπίτι της αγάπης του ΣΚΑΪ, «Power of Love».

Η μητέρα του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου, τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του γιου της, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebok ένα μήνυμα αισιοδοξίας, που συγκίνησε πολύ κόσμο με τη δύναμη της καρδιάς της!

Ξεφτίλα δίχως όρια με τον Πάνο Ζάρλα! Φωτογραφία με το άψυχο κορμί του στην άσφαλτο...

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ανθρώπους που γελάνε να τους κρατάτε κοντά σας! Μόνο κερδισμένοι θα είστε. Ίσως παρασυρθείτε και μάθετε να γελάτε και εσείς! Και που ξέρετε...στο μέλλον μπορεί να κάνετε και εσείς με τη σειρά σας κάποιον να γελάσει! Το γέλιο δεν είναι αδυναμία.. ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ!!»

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Πάνος Ζάρλας: Το συγκινητικό νέο μήνυμα της μητέρας του 4 μήνες μετά τον θάνατό του!

Πάνος Ζάρλας: Ράγισε καρδιές η μητέρα του! Το νέο μήνυμα για τον θάνατό του!

Ράγισε καρδιές η μητέρα του Πάνου Ζάρλα με το νέο μήνυμα για τον θάνατό του! Την ρώτησαν πώς αντέχει χωρίς εκείνον και η ίδια συγκλόνισε!

Η μητέρα του αδικοχαμένου νικητή του πρώτου κύκλου του Power of Love, λίγο καιρό μετά το φρικτό τροχαίο που του κόστισε την ζωή του, προσπαθεί ακόμη να συνεχίσει τη ζωή της....

Η Στέλλα Νικολάου τη Δευτέρα δημοσίευσε στο προφίλ της το νέο τραγούδι του Tus, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Πάνου Ζάρλα. Ανάμεσα στα σχόλια μια διαδικτυακή της φίλη τη ρώτησε «πώς αντέχει μετά τον χαμό του γιου της».

«Μην περιμένεις απάντηση φίλη μου» έγραψε χαρακτηριστικά η μητέρα του Πάνου Ζάρλα στην απάντησή της και συγκλόνισε! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Πάνος Ζάρλας: Ράγισε καρδιές η μητέρα του! Το νέο μήνυμα για τον θάνατό του!

Πάνος Ζάρλας: Ράγισε καρδιές η μητέρα του! Το νέο μήνυμα για τον θάνατό του!