Βάσω Λασκαράκη: Πόζαρε δίπλα στην Αθηνά Οικονομάκου, και όλοι κοίταγαν το γκρι τζιν της! Πού ήταν ο Σουλτάτος;

Δεν πάει το μυαλό σας!

Βάσω Λασκαράκη: Πόζαρε δίπλα στην Αθηνά Οικονομάκου, και όλοι κοίταγαν το γκρι τζιν της! Πού ήταν ο Σουλτάτος;

Η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε δίπλα στην Αθηνά Οικονομάκου, και όλοι κοίταγαν το γκρι τζιν της! Πού ήταν ο Σουλτάτος; Δεν πάει το μυαλό σας!

Η ηθοποιός, θέλησε να ευχηθεί στην Αθηνά για τα γενέθλιά της και εμείς μόλις εντοπίσαμε την φωτογραφία! Οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ καλές φίλες και δεν είναι λίγες οι φορές που οργανώνουν και εκδρομές μαζί.

Η Βάσω Λασκαράκη με άψογο casual look και γκρι τζιν, πόζαρε δίπλα στην Αθηνά Οικονομάκου, η οποία ήταν επίσης πολύ όμορφα ντυμένη με το καρό παντελόνι της. Όσο για το εύλογο ερώτημα για το πού είναι ο Λευτέρης Σουλτάτος, μιας και δεν φαίνεται στην φωτογραφία; Πολύ πιθανόν να την τραβούσε! Δείτε την:

Έχετε και το δωμάτιο της κόρης της;

Βάσω Λασκαράκη: Το μπλε της τζιν «κόλασε» μέχρι και τον Σουλτάτο! Κάν'το δικό σου με 69,30 ευρώ!

Το μπλε τζιν της Βάσως Λασκαράκη «κόλασε» μέχρι και τον Σουλτάτο! Κάν'το δικό σου με 69,30 ευρώ και σίγουρα θα μας ευγνωμονείς!

Η Βάσω Λασκαράκη, πήγε μαζί με τον σύζυγό της στο εξωτερικό για τις γιορτές. Εκεί το ζευγάρι χαλάρωσε και η Βάσω έκανε μερικά από τα πιο πετυχημένα της fashion looks!

Εκτός από το υπέροχο μπουφάν της, εμείς ξεχωρίσαμε και το συγκλονιστικό της τζιν! Σε στενή γραμμή, με κόψιμο που χαρίζει ύψος και κλασικό μπλε χρώμα, αν δεν το κάνεις δικό σου εσύ θα χάσεις! Μπορείς να το βρεις σε έκπτωση μόνο με 69,30 ευρώ.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βάσω Λασκαράκη: Δεν έχετε δει ποτέ έτσι τον Σουλτάτο της! Το τζιν με τζιν σύνολο που άφησε εποχή!

Δεν έχετε δει ποτέ έτσι τον Σουλτάτο της Βάσως Λασκαράκη! Το τζιν με τζιν σύνολο που άφησε εποχή και θα σας τρελάνει και εσάς!

Ο Λευτέρης Σουλτάτος, επέλεξε για πρόσφατη βόλτα του με την Βάσω Λασκαράκη ένα σύνολο με total jeans! Συνδύασε το τζιν πουκάμισό του με τζιν παντελόνι και πήρε το απόλυτο 10άρι!

Αν και σπάνια τον βλέπουμε με casual looks, το συγκεκριμένο του πήγε πολύ και είμαστε σίγουροι ότι μέχρι και η Βάσω Λασκαράκη δεν τον έχει δει πιο κούκλο! Να θυμίσουμε όμως και το υπέροχο, δικό της σύνολο με αθλητικά...

Ιδού η σχετική φωτογραφία από το Instagram:

Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε τα ρούχα της Αθηνάς Οικονομάκου και ο Σουλτάτος παραμιλούσε! Το μωβ της σακάκι μοίρασε "εγκεφαλικά"!

Η Βάσω Λασκαράκη το τόλμησε και έβαλε τα ρούχα της αγαπημένης της φίλης, Αθηνάς Οικονομάκου! Ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, μόλις την είδε παραμιλούσε με το υπέροχο look της! Το μωβ σακάκι που επέλεξε να βάλει πάνω από το μωβ παντελόνι της, μοίρασε "εγκεφαλικά" σε όποιον το είδε!

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει με το στιλ της και αυτό φαίνεται μέσα από κάθε της εμφάνιση!

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο κατάλευκο μπουφάν που φόρεσε και κοστίζει 175 ευρώ!

Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να φορέσει κάποιο ρούχο από τη συλλογή της καλής της φίλης, Αθηνάς Οικονομάκου, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Έτσι όταν φόρεσε αυτό το μωβ σύνολο, ήταν λογικό να προκαλέσει πανικό μιας και όχι μόνο της πήγαινε πολύ, αλλά την ίδια στιγμή ήταν μία πολύ όμορφη στιλιστική πρόταση.