Ελένη Χατζίδου: Το γκρι κολάν, έδειξε τα πόδια της μετά την γέννα! Πιο αδύνατη από ποτέ, την καμάρωσε ο Ετεοκλής!

Ήταν φουλ στενό!

Ελένη Χατζίδου: Το γκρι κολάν, έδειξε τα πόδια της μετά την γέννα! Πιο αδύνατη από ποτέ, την καμάρωσε ο Ετεοκλής!

Το γκρι κολάν της Ελένης Χατζίδου, έδειξε τα πόδια της μετά την γέννα! Πιο αδύνατη από ποτέ, την καμάρωσε ο Ετεοκλής αφού έχει μείνει μισή και είναι στα καλύτερά της!

Η τραγουδίστρια, έχει επιστρέψει δυναμικά στο τραγούδι και η καριέρα της είναι στα top! Η Ελένη Χατζίδου μπορεί να αποχωρίζεται για λίγες ώρες την κορούλα της αλλά ο λόγος είναι.. ιερός! Έχει κορμάρα και αν και γέννησε πριν από πολύ λίγο καιρό, έχει χάσει και όλα τα κιλά.

Η ίδια, βρέθηκε χτες στο γυμναστήριο και το γκρι κολάν της, έδειξε τα πόδια της μετά την γέννα. Είναι φουλ γυμνασμένα και σίγουρα ο Ετεοκλής, ο προσωπικός της γυμναστής θα την καμαρώνει για την πρόοδό της.

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ελένη Χατζίδου χωρίς ρετούς

Έχετε δει και το πρόγραμμα γυμναστικής της;

Ελένη Χατζίδου: Τα πόδια της έχουν μείνει...μισά! Έχει χάσει πολλά κιλά μετά την γέννηση της κόρης της!

Τα πόδια της Ελένης Χατζίδου έχουν μείνει... μισά. Η τραγουδίστρια έχει χάσει πολλά κιλά μετά την γέννηση της κόρης της, με συστηματική γυμναστική.

Έχοντας στο πλευρό της, τον Ετεοκλή Παύλου, ο οποίος είναι και ο προσωπικός της γυμναστής. κάνει καθημερινά ασκήσεις.

Πριν από λίγους μήνες η Ελένη Χατζίδου, υποδέχτηκε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα της, με τον σύζυγο της και από εκείνη την ημέρα πλέι σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Όπως είδαμε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μπορεί να είναι πλέον μια full time μαμά, ωστόσο βρίσκει και λίγο χρόνο για τον εαυτό της, για να κάνει την γυμναστική της και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες της, έχει χάσει όλα τα κιλά και έχει μείνει μισή.

Ελένη Χατζίδου σώμα

Ελένη Χατζίδου μετά την γέννα