Μαντώ Γαστεράτου: Δεν θα πιστέψετε πως είναι το σώμα της μετά την γέννα! Η φωτογραφία που "έριξε" το Instagram!

Αδυνάτισε στο λεπτό!

Μαντώ Γαστεράτου: Δεν θα πιστέψετε πως είναι το σώμα της μετά την γέννα! Η φωτογραφία που

Δεν θα πιστέψετε πως είναι το σώμα της Μαντώ Γαστεράτου μετά την γέννα! Η φωτογραφία που ανέβασε "έριξε" το Instagram, μιας και η ίδια ήταν πιο ευτυχισμένη και λαμπερή από ποτέ!

Η ίδια ως λάτρης των social media, φροντίζει να κρατάει ενήμερους τους θαυμαστές της για όλα όσα της συμβαίνουν!

Έτσι για ακόμα μια φορά, θέλησε να δείξει την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της και ανέβασε μια καταπληκτική φωτογραφία, που μας άφησε "κάγκελο". Και αυτό γιατί η παρουσιάστρια, φαίνεται πως έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της ήδη.

Μαντώ Γαστεράτου κιλά εγκυμοσύνης
Μαντώ Γαστεράτου κιλά

Δείτε επίσης τις πρώτες φωτογραφίες μετά το εξιτήριο που πήρε από το μαιευτήριο!

Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι είναι το σώμα της λίγο μετά την γέννηση του γιου της! Η φωτογραφία μέσα από το μπάνιο της!

Η Μαντώ Γαστεράτου με μια φωτογραφία μέσα από το μπάνιο του σπιτιού της μας δείχνει πως λίγο μετά την γέννηση του γιου της έτσι είναι το σώμα της!

Η όμορφη παρουσιάστρια βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού πριν μια εβδομάδα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη!

Η Μαντώ Γαστεράτου πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη της στέλνοντας ένα καθησυχαστικό μήνυμα σε όλες τις μέλλουσες και νέες μανούλες και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μια εβδομάδα ακριβώς. Το σώμα σταδιακά επανέρχεται. Σε λίγες ημέρες το πρήξιμο θα φύγει. Don’t panic κορίτσια. Όλες όσες ρωτάτε, μην αγχώνεστε, η φύση ξέρει».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Μαντώ Γαστεράτου σπίτι μπάνιο σώμα γέννα

Δείτε επίσης τις πρώτες φωτογραφίες μετά το εξιτήριο που πήρε από το μαιευτήριο!

Μαντώ Γαστεράτου: Οι πρώτες της δηλώσεις βγαίνοντας από το μαιευτήριο! "Οι πρώτες στιγμές ήταν..."

"Οι πρώτες στιγμές ήταν μοναδικές. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!" Η Μαντώ Γαστεράτου πλέει σε πελάγη ευτυχίας και έκανε μάλιστα και τις πρώτες της δηλώσεις βγαίνοντας από το μαιευτήριο!

Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε ανήμερα των Θεοφανίων ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 400 γραμμαρίων, ενάμισι χρόνο μετά τον γάμο της με τον άντρα της ζωής της, Νίκο Ισηγόνη!

Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» για το τι συνέβη, αλλά και το τι πέρασαν αυτές τις μέρες.

Η Μαντώ Γαστεράτου ανέφερε χαρακτηριστικά, «Βγήκε 4.100. Μεγάλο μωράκι. Γέννησα μια εβδομάδα νωρίτερα από τις 40 εβδομάδες. Οι πρώτες στιγμές ήταν μοναδικές. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους… Η Ελένη Μενεγάκη μου ευχήθηκε να είμαι καλά και να το χαρώ. Πριν γεννήσω τη ρώταγα διάφορα, τη ρώταγα πολλά, έχει τεράστια εμπειρία».

Ενώ ο σύζυγός της συμπλήρωσε, «Είναι φρέσκο, είναι φανταστική εμπειρία. Όσοι δεν το έχουν ζήσει τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το ζήσουν, είναι ότι καλύτερο. Συνέβη ξαφνικά μέσα στη νύχτα. Στην αρχή δε το πίστεψα, της είπα να συνεχίσει να κοιμάται».