Καφέ της Χαράς: Η «Χάσκα» παίρνει διπλάσια λεφτά! Η αμοιβή της ηθοποιού στην «φόρα»!

Μίλησε ανοιχτά και μείναμε κάγκελο!

Καφέ της Χαράς: Η «Χάσκα» παίρνει διπλάσια λεφτά! Η αμοιβή της ηθοποιού στην «φόρα»!

Κι όμως η «Χάσκα» από το Καφέ της Χαράς παίρνει διπλάσια λεφτά! Η αμοιβή της ηθοποιού στην «φόρα», όπως την αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της! Δεν πάει το μυαλό σας!

Η γνωστή ηθοποιός που υποδύεται την Χαρά Χάσκα στη σειρά η οποία επέστρεψε στις οθόνες μας και σαρώνει σε τηλεθέαση, έσβησε τις φήμες που ήθελαν την σειρά να έχει και τέταρτη σεζόν στην πρώτη της παραγωγή, κατά το 2006, ενώ αναφέρθηκε και στον μισθό που έπαιρνε ως πρωταγωνίστρια.

«Το “Καφέ” κράτησε τρία χρόνια. Έχοντας κλείσει λοιπόν ένα ποσό, πάνω σε αυτό παίρνεις την όποια αύξηση. Δεν ζήτησα ποτέ τα διπλά λεφτά γιατί έτσι μου ήρθε. Παίρναμε αύξηση πάνω στο αρχικό ποσό. Ήταν καλά λεφτά, όχι όμως συγκλονιστικά, με δεδομένο πως ήταν πολυπρόσωπο το καστ και ακριβή η παραγωγή. Όλοι είχαμε κάνει σκόντο για να κλείσουμε αυτή τη δουλειά. Μετά από μία μεγάλη επιτυχία παίρνεις και περισσότερα λεφτά», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός, που μεταξύ άλλων τόνισε ότι στον δρόμο αρκετοί την φωνάζουν με το όνομα «Χαρά» καθώς την έχουν ταυτίσει με τη σειρά.

Καφέ της Χαράς: Η Χάσκα έκανε αποκάλυψη! Πόσα χρήματα παίρνει για την σειρά του ΑΝΤ1;

Η Ρένα Λουϊζίδου που υποδύεται την Χάσκα στο Καφέ της Χαράς έκανε την αποκάλυψη για τα χρήματα που παίρνει από την σειρά του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Βαφτιστικός της Κυρίας», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης και μίλησε στις κάμερες.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Καφέ της Χαράς και στα χρήματα που παίρνει, όπως και σε ποια επεισόδια θα την δούμε.

«Δε θα είμαι σε όλα τα επεισόδια του Καφέ. Θα είμαι στα πέντε πρώτα και θα ξαναμπώ προς το Πάσχα. Οι χρηματικές απολαβές είναι μικρότερες τώρα. Δεν υπάρχει κανένας στην Ελλάδα που να παίρνει περισσότερα σήμερα. Οπότε πως θα παίρναμε εμείς; Στην τηλεόραση δουλεύετε. Ξέρετε» δήλωσε η Ρένια Λουιζίδου.

Τι θα δούμε ωστόσο, στο επεισόδιο αυτής της Παρασκευής;