Αναστασία Γιουσέφ: Αναστάτωσε όλο το μαγαζί! "Καυτό" φωτογραφικό υλικό!

"Ταραχή" με την εμφάνισή της!

Αναστασία Γιουσέφ: Αναστάτωσε όλο το μαγαζί!

Μια μοναδική εμφάνιση έκανε η Αναστασία Γιουσέφ! Η χορεύτρια βγήκε να χορέψει και αναστάτωσε όλο το μαγαζί! Δείτε το "καυτό" φωτογραφικό υλικό από το ξέφρενο χορό της!

Η ίδια είναι γνωστή για τις εκρηκτικές της εμφανίσεις, και μας το απέδειξε για ακόμα μια φορά!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly, την "τσάκωσε" να χορεύει και να σκορπίζει "εγκεφαλικά". Κανένας δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της, καθώς η ίδια βγήκε πιο καυτή από ποτέ.

Φόρεσε ένα υπέροχο μαύρο κορμάκι, που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ φρόντισε να τονίσει και τα γυμνασμένα πόδια της, φορώντας διχτυωτό καλσόν και μαύρες μπότες "έκοβαν" τις ανάσες όλων.

Αναστασία Γιούσεφ χορός
Αναστασία Γιούσεφ αναστάτωσε
Αναστασία Γιούσεφ καυτή εμφάνιση

Αναστασία Γιούσεφ ξέφρενος χορός

Εσείς ωστόσο γνωρίζατε σε ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια ανήκει αυτή η πίσω όψη; Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Σωριάστηκε η Γιουσέφ στο πλατό του Νίκου Μουτσινά! Το βίντεο που θα γίνει viral!

Το ζήσαμε να το δούμε κι αυτό και πραγματικά αξίζει να το δείτε κι εσείς! Η Γιουσέφ βρέθηκε για χιλιοστή φορά στο πλατό του Νίκου Μουτσινά, "Για την παρέα", και χόρεψε όπως μόνο εκείνη ξέρει μπροστά στις κάμερες!

Ωστόσο, αυτή την φορά μάλλον δεν ήταν η τυχερή της ημέρα καθώς έτσι ξαφνικά σωριάστηκε φαρδιά πλατιά και βρέθηκε στο πάτωμα με τον Νίκο να είναι σε μεγάλη αμηχανία. Διαβάστε παρακάτω...

Τα λόγια είναι πολύ περιττά και μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις δείτε απλά το βίντεο:

Αποκλειστικό: Παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor προκάλεσε "σεισμό" με την πίσω όψη της...

Παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor προκάλεσε "σεισμό" με την πίσω όψη της... Υπάρχει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό!

Η κάμερά μας ήταν εκεί και την απαθανάτισε πιο καυτή και ανανεωμένη από ποτέ!

Με άκρως σέξι διάθεση αποφάσισε να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ανεβάζοντας για ακόμα μία φορά τη θερμοκρασία στις παραλίες της Μυκόνου Συγκεκριμένα, ο φακός του YOU τη συνάντησε στην Ψαρρού να κάνει τις τελευταίες της βουτιές στο «Kensho» και να τραβάει πάνω της τα... ανυποψίαστα αντρικά βλέμματα με το μαυρισμένο κορμί της. Αφορμή για το πρόσφατο ταξίδι της στο νησί στάθηκε ο γάμος του Γρηγόρη Καπόπουλου (γιο του γνωστού γκαλερίστα Βαγγέλη Καπόπουλου) και της Νικολέττας Βέτση, εκείνη ωστόσο εμφανίστηκε χωρίς αντρική συντροφιά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πέρασε από μπροστά της και "κάρφωσε" το βλέμμα της! (Βίντεο)

Αποκλειστικό: Παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor προκάλεσε

Αποκλειστικό: Παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor προκάλεσε

Όπως μας μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, στο γαμήλιο τραπέζι καθόταν με φίλες της, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ήταν μόνη της καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της στη Μύκονο, παρ' ότι τα δημοσιεύματα τη θέλουν να έχει έρθει κοντά με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Λιάπη (ανιψιό του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλη Λιάπη). Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η ανέκαθεν κρυψίνους Κωνσταντίνα δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει κάτι σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους στα προσωπικά της αυτό το διάστημα.

Αποκλειστικό: Παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor προκάλεσε

Αποκλειστικό: Παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor προκάλεσε

Η Κωνσταντίνα επέλεξε ολόσωμο μαγιό, παρόμοιο θα βρείτε στην Beachwear Collection Queen Dina x Madleine Gold.