Άγγελος Λάτσιος: Τα "έσπασε" σε νυχτερινή έξοδο μαζί με τον θείο του Θοδωρή Μισόκαλο! Που διασκέδασαν;

Η ανάρτηση στο Instagram!

Άγγελος Λάτσιος: Τα

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον θείο του Θοδωρή Μισόκαλο και τα "έσπασαν" σε νυχτερινή έξοδο μαζί! Που διασκέδασαν;

Ο 17χρονος γιος του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη διατηρεί άψογες σχέσεις με τον αδερφό της μητέρας του και συχνά πραγματοποιούν συχνά κοινές εξόδους.

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου οι δυο τους τα "έσπασαν" στο YTON που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

Να σας θυμίσουμε πως πρώτοι εμείς σας είχαμε γράψει για την απόφαση του Άγγελου να πάει στο εξωτερικό.

Άγγελος Λάτσιος: Η ατάκα που «έστειλε» την Ελένη! «Δε θα μου κάψεις εσύ ότι έχει απομείνει»

«Δε θα μου κάψεις εσύ ότι έχει απομείνει», είπε η Ελένη Μενεγάκη στον γιο της, Άγγελο Λάτσιο μετά από μια ατάκα που της είπε και την «έστειλε»!

Η παρουσιάστρια του AlphaTv εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της μια συζήτηση που είχε με τον γιο της και την άφησε «παγωτό»!

Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά:

«Ο γιος μου μου έβαλε μία ερώτηση που με τρέλανε! Την προηγούμενη εβδομάδα μου το είπε «Δεν μου λες μαμά, γιατί θεωρείς ότι αλλάζουμε δεκαετία το 20; Και του λέω γιατί παιδί μου; Για μέτρα τα μου λέει! Και άρχισα να μετρώ… 20, 21, 22, 23… 30 δεν είναι 10 χρόνια, είναι 11. Άκου να δεις παιδί μου, έχω πολλά που βασανίζουν τον εγκέφαλό μου και τα χειρίζομαι και μόνη μου, δεν θα μου κάψεις εσύ ότι έχει απομείνει σ’ αυτό το μυαλό (γέλια). Για μέτρα μαμά είναι 11, μου ξαναείπε! Και του είπα «εσείς τα παιδιά κάνετε πλακίτσα αναμεταξύ σας, άσε τη μανούλα απ’ έξω»!

Ελένη Μενεγάκη παρουσιάστρια Alpha

Δείτε επίσης την Ελένη Μενεγάκη ντυμένη στα λευκά στο πλευρό του Άγγελου Λάτσιου! Για τα ρούχα της έδωσε 115 ευρώ!