Παρουσιαστής του Survivor ξανά ο Σάκης Τανιμανίδης! Πότε θα έχουμε την επιστροφή - "βόμβα";

Ραγδαίες εξελίξεις! Μόλις "έσκασε" η είδηση!

Παρουσιαστής του Survivor ξανά ο Σάκης Τανιμανίδης! Πότε θα έχουμε την επιστροφή -

Ετοιμάζεται επιστροφή - "βόμβα" στην ελληνική τηλεόραση! Το Survivor θα γυρίσει και παρουσιαστής θα είναι ξανά ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα! Πότε θα συμβεί;

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν από αρκετό καιρό πρώτοι στο Youweekly.gr ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται σε συζητήσεις για να επαναφέρει το ριάλιτι επιβίωσης που έφερνε κάποια στιγμή τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση! Ωστόσο, σίγουρα θα έχει ραγδαίες αλλαγές για να μπορέσει να "επιβιώσει" ανάμεσα στον ανταγωνισμό!

Δημοσίευμα της εφημερίδας Real, λοιπόν αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Δεν θα μείνει για πολύ εκτός τηλεόρασης ο Σάκης Τανιμανίδης. Από το "Boom" που μετέδιδε ο ΣΚΑΙ υπολείπονται συνολικά 25 επεισόδια, τα οποία θα βγουν στον αέρα το καλοκαίρι, ενώ ο παρουσιαστής φέρεται να μιλά ήδη για το επόμενο "Survivor", που αναμένεται στις αρχές της επόμενης σεζόν".

Σάκης Τανιμανίδης: Τέλος από την παρουσίαση του Survivor! Το νέο πρόγραμμα που αναλαμβάνει!

Αποκλειστικό - φωτιά ήρθε στα γραφεία του Youweekly.gr! Ο Σάκης Τανιμανίδης τελείωσε με την παρουσίαση του Survivor! Έχω όλες τις πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα που αναλαμβάνει και θα σας τα αποκαλύψω όλα στο Vanda's blog!

Μετά την φετινή ήττα στην μάχη της τηλεθέασης το Survivor μάλλον έληξε τόσο για το ΣΚΑΙ όσο και για τον Σάκη Τανιμανίδη που όπως φαίνεται θα ανοίξει τα φτερά του για άλλα μέρη! Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με φρέσκες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μου το κανάλι του Φαλήρου θα δώσει στον Σάκη την θέση του παρουσιαστή στο νέο παιχνίδι που ετοιμάζεται να φέρει στους δέκτες μας την νέα τηλεοπτική σεζόν, το BOOM!

Μάλιστα, όπως ήδη γνωρίζω, οι πρώτες συναντήσεις και συζητήσεις μεταξύ καναλιού και Τανιμανίδη έχουν γίνει και οι δυο πλευρές είναι θετικές!

Όπως μου αποκαλύφθηκε, μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Σάκης να μην είναι κριτής στο Ελλάδα έχεις ταλέντο φέτος! Για να δούμε...

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό σας είχα γράψει πρώτη αναλυτικά στο Youweekly.gr και το Vanda's blog τι ακριβώς είναι το παιχνίδι Boom που φέρνει ο ΣΚΑΙ!