Πάολα: Ανακοίνωσε το τέλος με μια φωτογραφία! Τι θα συμβεί σε 8 μέρες;

Έσκασε τώρα!

Πάολα: Ανακοίνωσε το τέλος με μια φωτογραφία! Τι θα συμβεί σε 8 μέρες;

Η Πάολα ανακοίνωσε το τέλος με μια φωτογραφία! Διαβάστε τι θα συμβεί σε 8 μέρες, αφού το έγραψε η ίδια στο Instagram της!

Η τραγουδίστρια, εμφανίζεται αυτή τη περίοδο στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα τα shows της ξεπουλάνε! Το μαγαζί είναι καθημερινά sold out και ο κόσμος συρρέει κατά μιλιούνια για να την δει.

Ωστόσο, όλα τα ωραία τελειώνουν και έτσι και η Πάολα ανακοίνωσε το τέλος των εμφανίσεών της. Ανέβασε σχετική φωτογραφία στο Instagram και έγραψε στην λεζάντα: «Έχει επαληθευτεί
Παρασκευή και Σάββατο στο γνωστό μας ραντεβού @vogue.club.official ! 8 more shows ...don’t miss it !» Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Έχετε δει και την ηλικία της; Θα μείνετε κάγκελο!

Πάολα: Μόλις ανακοίνωσε τα ευχάριστα! Το βίντεο ντοκουμέντο!

Μόλις ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Πάολα! Το βίντεο ντοκουμέντο με τα όσα είπε δημόσια! Αντέχετε να το δείτε;

Εμείς άλλωστε, σας τα είχαμε γράψει πρώτοι! Η τραγουδίστρια, «έσκασε» τα νέα μέσω social media και σίγουρα θα συντονιστείτε, όπως και εμείς...

Η Πάολα λοιπόν, θα εμφανιστεί στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 για μια και μοναδική συνέντευξη, μετά από καιρό, Θα μιλήσει για όλους και για όλα και από το κανάλι, είναι ήδη πολύ ευχαριστημένοι αφού η εκπομπή αναμένεται να σαρώσει σε τηλεθέαση!

Δείτε και το βίντεο με την ανακοίνωσή της:

Πάολα: Ανακοίνωσε το νέο βήμα στην ζωή της! Η φωτογραφία τα λέει όλα...

Η Πάολα ανακοίνωσε το νέο βήμα στην ζωή της και η φωτογραφία τα λέει όλα... Τι «έσκασε» μόλις;

Είναι γεγονός πως η Πάολα είναι από τις τραγουδίστριες που δεν προκαλούν με τα προσωπικά τους, ενώ αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, η ανακοίνωση που έκανε ήταν τόσο σημαντική, που χρειάστηκε να γίνει μια ελαφριά...παράκαμψη! Η Πάολα, ανακοίνωσε το νέο της βήμα με μεγάλη χαρά, γράφοντας στο Instagram:

Πάολα: Φεύγει από την Αθήνα! «Έσκασε» η είδηση για το νέο ξεκίνημα!

«ΚΡΑΤΑ ΜΕ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ! 6/12...Θεσσαλονίκη είσαι έτοιμη ??@vogue.club.official» Δείτε την σχετικη της ανάρτηση:

Πάολα: Κάνει το νέο βήμα στην ζωή της! «Έσκασε» το ν