Γιώργος Λιάγκας: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ! Σχολίασε τον Μπράτη που είπε ότι είναι ομοφυλόφιλος!

Βρίσκεται ξανά στον αέρα μετά το κόψιμο του ΕΣΡ!

Γιώργος Λιάγκας: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ! Σχολίασε τον Μπράτη που είπε ότι είναι ομοφυλόφιλος!

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο πλατό του ΣΚΑΙ μετά το κόψιμο που είχε φάει από το ΕΣΡ και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να σχολιάσει φυσικά τα πιο hot θέματα των ημερών! Ένα από αυτά είναι και το ότι ο Άγγελος Μπράτης είπε για πρώτη φορά πως είναι ομοφυλόφιλος!

Ο κριτής του GNTM, το Σάββατο εμφανίστηκε στην εκπομπή Dot και αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια τι συμβαίνει στην ερωτική του ζωή. Από τότε έχει γίνει θέμα συζήτησης παντού.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ με τους πανελίστες του, λοιπόν, συζήτησαν επί του θέματος και μπορείτε να δείτε τι αναφέρθηκε στο παρακάτω βίντεο:

Ήταν ο ίδιος πολύ υποστηρικτικός αλλά η απορία του ήταν γιατί στην Ελλάδα δεν προβάλλονται γκέι ζευγάρια ενώ στο εξωτερικό η είδηση αυτή δεν είναι σοκ και συζητιούνται κανονικά!

Γιώργος Λιάγκας: Νέο επεισόδιο στον ΣΚΑΙ! «Έσπασε» πλάκα με το καλεσμένο του! Εκείνος εκνευρίστηκε και έφυγε...

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στον ΣΚΑΙ. Ο Γιώργος Λιάγκας «έσπασε» πλάκα με καλεσμένο του και εκείνος εκνευρίστηκε και έφυγε από την εκπομπή.

Μια παρεξήγηση σημειώθηκε στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ, όταν ο συνεντευξιαζόμενος την ώρα που βρισκόταν στο μακιγιάζ, σηκώθηκε κι έφυγε.

Όπως αποκάλυψαν στην «Φωλιά των κου κου», ο Λάκης Γαβαλάς ήταν να μιλήσει στον αέρα της εκπομπής, ωστόσο λίγο πριν τον δούμε εκνευρίστηκε με τον παρουσιαστή και αποχώρησε.

Αφορμή ήταν το αστείο που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, όταν «πρόδωσε» την εμφάνιση του, κάτι που όπως φαίνεται δεν του άρεσε καθόλου.

Το παρασκήνιο αυτό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του My style rocks, το οποίο «έσκισε» σε τηλεθέαση.