Γάμος στην ελληνική showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο λόγος για...

Γάμος στην ελληνική showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμος θα γίνει στην ελληνική showbiz, καθώς και εκεί αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανεβεί το καλοκαίρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο λόγος για τον Κώστα Κυρανάκη, τον βουλευτή της β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανέφερε το Πρωινό και το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Νάνσυς Παραδεισανού

Ο βουλευτής εδώ και καιρό είναι σε σχέση με μια κοπέλα που την λένε Ελένη και είναι έτοιμοι και οι δυο για το επόμενο βήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κώστας Κυρανάκης θα παντρευτεί την Ελένη τον Ιούλιο που μας έρχεται σε ένα νησί που αρχίζει από Σ!

Γάμος - "βόμβα" για ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες! Χαρές στον ΑΝΤ1!

Ένας γάμος - "βόμβα" έσκασε για γνωστό ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες! Χαρές στον ΑΝΤ1 με την αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος πρόσφατα!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός μίλησε για τα πάντα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο ότι έχει βρει το άλλο του μισό!

Ο λόγος για τον Νίκο Ζιάγκο! Όπως είπε δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία του γάμου του αλλά είναι κάτι που πρόκειται να γίνει μέσα στη χρονιά.

Χαρακτηριστικά ωστόσο μίλησε και για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, λέγοντας, "Έχω φάει bullying στη δουλειά μου και από σκηνοθέτες που γούσταραν την πρωταγωνίστρια. Με χρησιμοποιούσαν οι σκηνοθέτες για να γδύσουν ευκολότερα τις συμπρωταγωνίστριές μου. Η πιο δύσκολη συνεργασία μου ήταν με την Όλγα Πολίτου, δεν καταφέραμε να κάνουμε ερωτική σκηνή".

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.