"Σάλος" με γνωστή τραγουδίστρια στα Grammys! Πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

Ο λόγος για την...

"Σάλος" επικρατεί με γνωστή τραγουδίστρια στα Grammys και το outfit της καθώς εμφανίστηκε πιο αποκαλυπτική από ποτέ και προκάλεσε "πανικό"!

Η ίδια μας έχει συνηθίσει σε λαμπερές εμφανίσεις και ιδιαίτερα αποκαλυπτικές, ωστόσο η τελευταία της "μαγνήτισε" όλα τα βλέμματα πάνω της!

Ο λόγος για την 27χρονη ράπερ, Cardi B, η οποία και αγαπήθηκε από το κοινό για τα διαφορετικά τραγούδια της. Αυτή τη φορά ωστόσο το look της στο Pre-Grammys Gala που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου στο Beverly Hills ήταν αυτό που προκάλεσε "φρενίτιδα" στα social media.

Η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει μια μακριά τουαλέτα σε φούξια απόχρωση, η οποία είχε ένα τεράστιο άνοιγμα σε σχήμα V, αφήνοντας λίγα στην φαντασία.

τραγουδίστρια grammy εμφάνιση

Εσείς ωστόσο μάθατε ποιοι ήταν οι μεγάλοι νικητές της λαμπερής βραδιάς; Δεν φαντάζεστε ποιος πήρε το βραβείο καλύτερου καλλιτέχνη της χρονιάς!

Grammy 2020: Αδιανόητο περιστατικό στην σκηνή! Γνωστός τραγουδιστής είχε φαγητό στα δόντια του!

Αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην φετινή σκηνή των Grammy 2020! Δεν θα πιστέψετε ποιος γνωστός τραγουδιστής είχε φαγητό στα δόντια του την ώρα που τραγουδούσε!

Ο ίδιος βγήκε μαζί με τα αδέρφια του που έχουν και μπάντα μαζί και "τράβηξε" όλα τα βλέμματα πάνω του, αλλά για διαφορετικό λόγο από ότι περίμενε!

Ο λόγος για τον Nick Jonas, των Jonas Brothers, που ένας από τους θαυμαστές του, τον "τσάκωσε" να έχει φαγητό στα δόντια την ώρα που τραγουδούσε on stage.

Grammy 2020 τραγουδιστής φαγητό

Όπως ήταν αναμενόμενο, το twitter δεν κρατήθηκε και δημιουργήθηκε "σάλος" με το στιγμιότυπο.

Grammy nick jonas

Αποτέλεσμα να το δει και ο ίδιος ο τραγουδιστής και να απαντάει χιουμοριστικά, «Τουλάχιστον, όλοι σας ξέρετε πως τρώω τα λαχανικά μου».

 Grammy 2020 τραγουδιστής

Εσείς είχατε δει την λαμπερή εμφάνιση του Αντζούν με την Σεϊμα στο κόκκινο χαλί των grammy awards που είχε "μαγνητίσει" όλα τα βλέμματα;