Κόμπι Μπράιαντ: Ταυτοποιήθηκαν και τα 9 θύματα! Ανάμεσα τους τρία παιδιά

Αναλυτικά τα ονόματα τους!

Κόμπι Μπράιαντ: Ταυτοποιήθηκαν και τα 9 θύματα! Ανάμεσα τους τρία παιδιά

Τέλος μπήκε στην τραγωδία με την ταυτοποίηση και των 9 θυμάτων, ανάμεσα τους βρίσκονταν και τρία παιδιά.

Αυτά είναι τα ονόματα των επιβαινόντων του ελικοπτέρου - Ηχητικό ντοκουμέντο από την επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου

Ο θλιβερός κατάλογος των θυμάτων του μοιραίου ελικοπτέρου ολοκληρώθηκε και πλέον ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του δράματος. Νεκροί είναι ο Κόμπι Μπράιαντ, η 13χρονη κόρη του Τζιάνα, η προπονήτριά της, Κριστίνα Μόσερ, ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ του Orange County, Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του, Κέρι και η κόρη του, Αλίσα.

Τα τελευταία θύματα που ταυτοποιήθηκαν είναι η Πέιτον Τσέστερ, συμπαίκτρια της Τζιάνα, και η μητέρα της, Σάρα. Το όνομα του πιλότου, είναι σύμφωνα με τους Αμερικανούς Αρα Ζομπαγιάν.

Τα ονόματα των θυμάτων έγιναν γνωστά από τα οικεία περιβάλλοντα των μοιραίων επιβαινόντων του ελικοπτέρου του μυθικού άσου των Λος Αντζελες Λέικερς.

My kids and I are devastated. We lost our beautiful wife and mom today in a helicopter crash. Please respect our privacy. Thank you for all the well wishes they mean so much.

Posted by Matt Mauser on Sunday, January 26, 2020

ethnos.gr

Κόμπι Μπράιαντ: "Πάγωσαν" στο γήπεδο που τον περίμεναν! Ακυρώθηκαν όλοι οι αγώνες!

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ. Στο άκουσμα της είδησης "πάγωσαν" στο γήπεδο που τον περίμεναν και ακύρωσαν τους αγώνες.

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο στο οποίο, κατά πληροφορίες, κατευθυνόταν ο Κόμπι Μπράιαντ με το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε η 13χρονη κόρη του και άλλα επτά άτομα.

Στο γήπεδο διεξαγόταν το Mamba Cup Tournament Series, ένα τουρνουά που ίδρυσε ο Κόμπι Μπράιαντ προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε νεαρά αγόρια και εφήβους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αναμετρήσεις μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Όταν τα παιδιά, οι προπονητές και οι γονείς τους έμαθαν τα άσχημα νέα για τη συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ επικράτησε παγωμάρα και σοκ.

Στη συνέχεια για να τιμήσουν τον Κόμπε όλοι όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο γονάτισαν ενώ τελικά οι αγώνες του τουρνουά ακυρώθηκαν.

protothema.gr