Ρούλα Κορομηλά: Ο θάνατος που την συγκλόνισε! «Λύγισε» η παρουσιάστρια!

«Ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις....»

Ρούλα Κορομηλά: Ο θάνατος που την συγκλόνισε! «Λύγισε» η παρουσιάστρια!

Ο θάνατος που συγκλόνισε την Ρούλα Κορομηλά! «Λύγισε» η παρουσιάστρια και σε μακροσκελή της ανάρτηση μιλά ανοιχτά για την τραγωδία που τάραξε το πλανήτη!

Η Ρούλα Κορομηλά, όπως και όλος ο πλανήτης πραγματικά, είναι βαθιά ταραγμένη για τον θάνατο του θρύλου του ΝΒΑ Κόμπι Μπάιαντ. Ο ίδιος, όπως σας ενημερώσαμε έχασε την ζωή του σε δυστύχημα με ελικόπτερο και μαζί του ήταν και η 13χρονη κόρη του.

Η παρουσιάστρια, έγραψε μεταξύ άλλων στην λεζάντα της φωτογραφίας της:

«Έφυγε ένας θρύλος... πόσο κρίμα!
Και οι θρύλοι όμως πεθαίνουν και οι υπερήρωες και οι διάσημοι και οι πλούσιοι και οι νέοι και οι υγιείς. Όλοι! Όλοι είμαστε πολύ θνητοί για να πεθάνουμε την καθε επόμενη στιγμή. Αυτή είναι η κοινή μοίρα των ανθρώπων, ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις και πάντα βρίσκει τρόπο να μας σοκάρει. Καθε τραγικό γεγονός μας υπενθυμίζει την προσωρινότητα και την ασημαντότητά μας και αποδεικνύει το πόσο σύντομη και πολύτιμη είναι η ζωή. Βασικός λόγος για να νιώθουμε ευγνώμονες για ό,τι και όσα καλά μας προσφέρει. Απολαύστε και γιορτάστε τη ζωή! Δώστε και πάρτε αγάπη, αγκαλιάστε, φιλήστε, χαρείτε τη ζωή όσο μπορείτε περισσότερο!» Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Δύσκολες ώρες για την Ρούλα Κορομηλά! Ο θάνατος που την τσάκισε!

Πολύ δύσκολες ώρες πέρασε η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, αφού ένας θάνατος την τσάκισε!

Η ίδια, ξέσπασε μέσω social media, και η δημόσια τοποθέτησή της τσακίζει κόκαλα! Διαβάστε παρακάτω....

Αφορμή στάθηκε ο άδικος χαμός του 53χρονου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, ενός εθίμου 150 ετών στην Καλαμάτα.

Ο γνωστός εικονολήπτης έχασε μάλιστα τη ζωή του την ώρα που κατέγραφε την αναβίωση του εθίμου! Η γνωστή παρουσιάστρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter ξέσπασε για τα συγκεκριμένα έθιμα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το πιο σοβαρό όλων αυτές τις μέρες είναι ο θάνατος συνανθρώπου μας, στην γενέτειρα μου, από ένα επικίνδυνο έθιμο, το οποίο έπρεπε να έχει απαγορευτεί. Επίσης, θεωρώ πως πρέπει να απαγορευτούν και άλλα ανόητα τέτοιου τύπου έθιμα που αφαιρούν ζωές και τραυματίζουν αθώους, κάθε χρόνο...».

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας Ρούλα Κορομηλά:

Η ανάρτηση που έκανε η Ρούλα Κορομηλά και ο θάνατος που την τσάκισε