Μαντόνα: Ακύρωσε και άλλη συναυλία! Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Ανησυχίες για την τραγουδίστρια!

Μαντόνα: Ακύρωσε και άλλη συναυλία! Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Ανησυχία για την υγεία της Μαντόνα καθώς η τραγουδίστρια ακύρωσε και άλλη συναυλία και κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει με την υγεία της.

Δεν σταματά να ακυρώνει τις εμφανίσεις της στο πλαίσιο της περιοδείας «Madame X Tour». Η «βασίλισσα της ποπ» δεν θα κάνει ούτε το σημερινό πρώτο από τα 15 live shows που είναι προγραμματισμένα μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου στο London Palladium.

«Λυπάμαι βαθύτατα που αναγκάζομαι να ακυρώσω τη συναυλία της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου στο Λονδίνο. Με υποδείξεις των γιατρών πρέπει να ξεκουραστώ για λίγες μέρες. Όπως γνωρίζετε, έχω τραυματισμούς που με έχουν ταλαιπωρήσει από την αρχή της περιοδείας, αλλά πρέπει πάντα να ακούω το σώμα μου και να βάζω την υγεία μου πρώτα από όλα. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να απογοητεύω τους φαν μου ή να θέτω υπό αμφισβήτηση τη φήμη του σόου μου. Θα συνεχίσω όσο μπορώ». Η Μαντόνα έσπευσε επίσης να εξηγήσει ότι η συναυλία της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ενώ καθησυχάζοντας όσους είχαν προμηθευτεί εισιτήριο, διαβεβαιώνει ότι θα γίνει επιστροφή των χρημάτων. Και καταλήγει: «Ξανά, λυπάμαι βαθύτητα που απογοήτευσα μερικούς. Να ξέρετε ότι με πληγώνει περισσότερο από όσο φαντάζεστε το γεγονός ότι πρέπει να ακυρώνω κάποιο από τα σόου. Σας ευχαριστώ ξανά για την κατανόηση» έγραψε σε ανάρτηση της.

Από την έναρξη της περιοδείας «Madame X Tour» τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, έχουν ακυρωθεί συνολικά 10 συναυλίες της.

Εντωμεταξύ δείτε και Όταν η Μαντόνα ανέβασε στην σκηνή Έλληνα τραγουδιστή!

Δύσκολες ώρες για την Μαντόνα! Η κατάσταση της υγείας της προκαλεί ανησυχία

Δύσκολες ώρες περνάει η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα και η κατάσταση της υγείας της προκαλεί έντονη ανησυχία αφού ακυρώνει αρκετές της συναυλίες.

Η τραγουδίστρια ακύρωσε ένα ακόμη σόου στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη Λισαβόνα, την πόλη που αποτέλεσε έμπνευση για το τελευταίο άλμπουμ της Madame X, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους πόνους από τους «συνεχείς τραυματισμούς» της, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία που έχει αναλάβει την περιοδεία της.

Η εταιρεία Everything Is New εξέδωσε ανακοίνωση στο Facebook, όπου ζητούσε συγγνώμη στους θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας και τους ευχαριστούσε για τις «ευχές τους για την ανάρρωση της Μαντόνα».
«Διατυπώνουμε την ειλικρινή λύπη μας για την απογοήτευση που προκαλέσαμε στους θαυμαστές μας εξαιτίας των απρόβλεπτων και τελευταίας στιγμής αλλαγών στο πρόγραμμα» τονίζεται.

Η συναυλία, που επρόκειτο να δώσει απόψε το βράδυ, είναι η δεύτερη που ακυρώνει η Μαντόνα, μετά την έναρξη τη 12η Ιανουαρίου, της ευρωπαϊκής περιοδείας της στη Λισαβόνα.

Τι δήλωσε η Μαντόνα

«Συγγνώμη, έπρεπε να ακυρώσω το αποψινό» έγραψε η 61χρονη καλλιτέχνιδα στο Instagram μετά την ακύρωση του πρώτου σόου στη λεωφόρο Coliseu dos Recreios της Λισαβόνας την Κυριακή. «Όμως, πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ!».

Χθες Τρίτη, η τραγουδίστρια ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram, όπου εμφανίζεται να ανεβαίνει σκάλες με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Μαντόνα μοιράστηκε, επίσης, ένα βίντεο όπου κάνει μπάνιο σε πάγο.» είπε.

Και κυκλοφορεί με μπαστούνι.