My Style Rocks: Αδιανόητο! Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και ξεκίνησε τις κόντρες!

Η νέα παίκτρια που προκάλεσε χαμό!

My Style Rocks: Αδιανόητο! Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και ξεκίνησε τις κόντρες!

Το αδιανόητο έγινε στο My Style Rocks, με την είσοδο της νέας παίκτριας! Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι η Κυριακή Κατσογρεσάκη και ξεκίνησε ήδη τις κόντρες με τη Μαρία Καζαριάν!

Η Κυριακή ήταν η μία από τις δύο παίκτριες που μπήκε στο παιχνίδι και η πρώτη της εμφάνιση φαίνεται πως προκάλεσε πανικό στο πλατό του My Style Rocks.

Συγκεκριμένα, αφού σχεδόν όλες οι παίκτριες της έβαλαν 1, η Μαρία Καζαριάν εξήγησε πως ο βαθμός της έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν πάει κανείς ντυμένος έτσι στα Harrods, που ήταν το κόνσεπτ της Κυριακής.

Το σχόλιο αυτό φαίνεται πως πείραξε τη νέα παίκτρια η οποία γύρισε και της απάντησε πως έχει πάει πολύ περισσότερες φορές από εκείνη στα Harrods, με την Μαρία Καζαριάν να της ζητά να μην είναι ειρωνική απέναντί της!

Ο κακός χαμός με το... καλημέρα!

Στο μεταξύ τα μάθατε για την παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι;

My Style Rocks: Αυτές είναι οι δύο παίκτριες που μπαίνουν στο παιχνίδι!

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, αυτές είναι οι δύο παίκτριες που μπαίνουν και ετοιμάζονται να κάνουν το παιχνίδι άνω κάτω!

Μετά την αποχώρηση της Έφης Γκούτα στο Gala της Παρασκευής αλλά και την οικειοθελή αποχώρηση της Αμίνας Χακίμ, δύο νέες παίκτριες μπαίνουν στο παιχνίδι.

Ο λόγος για την Γεωργία Σιακαβάρα και την Κυριακή Κατσογρεσάκη, τις οποίες θα γνωρίσουμε σε λίγες ώρες.

Ρίξτε μια ματιά στα προφίλ τους στο Instagram, προκειμένου να πάρετε μία πρώτη γεύση!

Στο μεταξύ μάθατε πως η περσινή νικήτρια κινήθηκε νομικά κατά του My Style Rocks;

My Style Rocks: Νέα αποχώρηση "βόμβα"! Ποια είναι η παίκτρια που θα μας χαιρετήσει;

Νέα "βόμβα" έσκασε στο My Style Rocks, καθώς θα υπάρξει ακόμα μία αποχώρηση! Και όμως άλλη μια παίκτρια φεύγει οριστικά! Ποια θα είναι αυτή που θα μας αποχαιρετήσει;

Η ίδια όπως έγινε γνωστό με τα όσα ακούγονται, συνειδητοποίησε πως δεν είχε αρκετό χρόνο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και να προλαβαίνει τις επαγγελματικές, αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις της!

Ο λόγος για την Άντζυ Ανδριτσοπούλου, η οποία είχε μια αρκετά καλή πορεία στο παιχνίδι. Στο τελευταίο Gala μάλιστα, είχε βγει πρώτη στη βαθμολογία.

Από την στιγμή ωστόσο που η ίδια δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει.

My Style Rocks αποχώρηση

Εσείς ωστόσο είδατε τα My Style Rocks - Gala Highlights; Αυτή ήταν η παίκτρια που αποχώρησε και η «μπόμπα» εμφάνιση της Καζαριάν!