Μαρέβα Μητσοτάκη: Είπε "αντίο" στον Κόμπι Μπράιαντ μέσα από μία σπαρακτική δημοσίευση!

Το συγκλονιστικό της μήνυμα!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Είπε

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, είπε με τον δικό της τρόπο "αντίο" στον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του, μέσα από μία σπαρακτική δημοσίευση!

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, αξιοποιεί συχνά το δημόσιο βήμα της προκειμένου να μιλήσει για θέματα που την απασχολούν.

Ένα από αυτά είναι και ο αιφνίδιος θάνατος του αστέρα του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ, μία είδηση που σόκαρε όλο τον πλανήτη με μηνύματα από όλες τις μεριές του κόσμου να φτάνουν στην οικογένειά του.

Έτσι με τη σειρά της και η Μαρέβα Μητσοτάκη θέλησε να αποχαιρετήσει τον «Black Mamba» και την κόρη του Τζιάνα μέσα από την παρακάτω δημοσίευση.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στο γήπεδο μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Τα χειροκροτήματα και οι πανηγυρισμοί! (Βίντεο)

Τα χειροκροτήματα και οι πανηγυρισμοί της Μαρέβας Μητσοτάκη, η οποία βρέθηκε μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γήπεδο!

Στην αμερικανική πρωτεύουσα βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σε ένα διάλειμμα από το πρόγραμμά του παρακολούθησε, μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα, αγώνα ΝΒΑ.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός έκατσε δίπλα από τον πάγκο των Ουάσιγκτον Γουίζαρντς και είδε την ομάδα της πρωτεύουσας να κάνει την έκπληξη κερδίζοντας τους Μπόστον Σέλτικς με 99-94. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διακρίνεται στο βίντεο στο 0:58 (ακριβώς δίπλα στον πάγκο τον Ουίζαρντς μαζί με τη σύζυγό του)

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει Πρωτοχρονιά με φόρμα!

Πηγή: iefimerida.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανέβηκε στο βουνό με sport look! Πού ήταν η Μαρέβα;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μία ανατρεπτική εμφάνιση με sport look! Ανέβηκε στο βουνό για να κάνει mountain bike σε μία μικρή του εξόρμηση, ωστόσο όλοι αναρωτήθηκαν που ήταν η σύζυγός του, Μαρέβα.

Ο πρωθυπουργός είναι εξαιρετικά δραστήριος και δε χάνει την ευκαιρία για μία μικρή περιπέτεια στην εξοχή. Έτσι, με αφορμή την επίσκεψή του στα Μετέωρα, αποφάσισε να κάνει mountain bike.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει την αγάπη του στον αθλητισμό.

Το στιγμιότυπο μοιράστηκε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, στέλνοντας ένας μήνυμα σε όλους τους λάτρεις του sport!

«Τα Μετέωρα είναι μοναδικός προορισμός! Και για outdoor δράσεις! Καλημέρα» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάτω από τη φωτογραφία του.