Master Chef - Highlights: Τα κλάματα, το κρέας και οι προσωπικές ιστορίες που συγκλόνισαν! Τι συνέβη στα πρώτο επεισόδιο;

Όλα όσα έγιναν!

Master Chef - Highlights: Τα κλάματα, το κρέας και οι προσωπικές ιστορίες που συγκλόνισαν! Τι συνέβη στα πρώτο επεισόδιο;

Τι συνέβη στα πρώτο επεισόδιο του Master Chef; Σας έχουμε όλα τα highlights, καθώς συνέβησαν πολλά. Από κλάματα, έως προσωπικές ιστορίες, συγκλόνισαν και το το κρέας που έπεσε κάτω!

Καλά καλά δεν πρόλαβε να κάνει πρεμιέρα το Master Chef και ήδη άρχισαν τα όργανα! Πήγε μπροστά τους κριτές αυτός ο διαγωνιζόμενος και του έπεσε το κρέας!

Οι κριτές του Master Chef είναι εξαιρετικά αυστηροί στα θέματα υγιεινής, και αυτό το έχουν κάνει ξεκάθαρο ήδη από τις προηγούμενες σεζόν.

Έτσι δε θα μπορούσαν να μην αντιδράσουν όταν ένας διαγωνιζόμενος τους εξήγησε πως το κρέας που θα έβαζε στο πιάτο του έπεσε κάτω.

Ενώ ζήτησε να δοκιμάσουν οι κριτές, μιας και όπως είπε ξέπλυνε το κρέας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ζήτησε να συνεχίσει με το πιάτο του χωρίς να βάλει μέσα το κρέας.

Έχετε μάθει ποιο είναι το πρόσωπο κλειδί που θα μπει στο Master Chef και θα φέρει τα πάνω κάτω;

Master Chef: Η παίκτρια που πήγε στο διαγωνισμό με τη σύζυγό της! Ακομπλεξάριστη μίλησε για την προσωπική της ζωή!

Στην πρεμιέρα του Master Chef, είδαμε την παίκτρια η οποία πήγε στο διαγωνισμό μαζί με την αγαπημένη της σύζυγο, και μίλησε εντελώς ακομπλεξάριστη στην κάμερα για την προσωπική της ζωή και το γάμο της!

Η Ντέμη ήταν η παίκτρια που έφερε τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό μιας και πήγε στη οντισιόν μαζί με τη σύζυγό της, Άλκηστη.

Μιλώντας στην κάμερα εξήγησε πως είναι εδώ και χρόνια με την αγαπημένη της, κάτι που ναι μεν της έχει δημιουργήσει προβλήματα, ωστόσο οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένες μαζί.

Μάλιστα οι δύο κυρίες έχουν μαζί και ένα vegan εστιατόριο.

Στο μεταξύ είδατε τι έγινε στο Twitter λίγο αφού ξεκίνησε η πρεμιέρα; Πανικός!

Master Chef: Ξέσπασε σε κλάματα ο παίκτης! Άφωνοι οι κριτές με την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή!

Σε κλάματα "ξέσπασε" παίκτης του Master Chef και οι κριτές έμειναν άφωνοι με την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή!

Ο Διονύσης Πρόιος γεννήθηκε από Έλληνες γονείς και μεγάλωσε στο Μπουένος Άιρες. Το κλίμα ωστόσο, έγινε αρκετά βαρύ, όταν ο Διονύσης αφηγήθηκε την τραγική αυτή ιστορία με το παιδί του!

Χαρακτηριστικά είπε, «Θα σας φτιάξω το αγαπημένο φαγητό του γιου μου, λαζάνια με σπανάκι και σάλτσα. Ο γιος μου “έφυγε” από τη ζωή 20 χρονών σε δυστύχημα με μηχανή, πριν τέσσερα χρόνια, όπως πολλά παιδιά που δεν φοράνε κράνος. Όταν μαγειρεύω πάντα τον σκέφτομαι γιατί και αυτός σεφ ήταν, οπότε μαγειρεύαμε πολύ μαζί».

Master Chef: Συγκλονίζει παίκτης με το ιστορικό background του! "Πήρα τη βαλίτσα μου και έφυγα!"

"Πήρα τη βαλίτσα μου και έφυγα!" Συγκλονίζει παίκτης του Master Chef με το ιστορικό background του! Ο ίδιος μίλησε μπροστά στους κριτές για τα δύσκολα χρόνια που έζησε.

Ο ίδιος μίλησε για τον λόγο που αποφάσισε να έρθει στο παιχνίδι και τι ήταν αυτό που τον ενέπνευσε να πάρει τελικά την απόφαση!

Χαρακτηριστικά είπε ο Αλέξανδρος Κωνστάντης, «Όταν ανακοίνωσα στην οικογένειά μου και συγκεκριμένα στον μπαμπά μου ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μαγειρική υπήρχε μεγάλη ένταση στο σπίτι, μου έφερε μεγάλη αντίρρηση, ώσπου οι καταστάσεις έγιναν δύσκολες. Είναι ευκαιρία για μένα να δείξω στον πατέρα μου πόσα πράγματα μπορώ να κάνω».

«Ήρθα στην Αθήνα λόγω κάποιων οικογενειακών καταστάσεων και έχω βάλει κάποιους στόχους στη ζωή μου. Θα ήθελα να δείξω σε κάποιους ανθρώπους ότι μπορώ να τα καταφέρω. Οι άνθρωποι της οικογένειάς μου παίζει να με καταριούνται που είμαι εδώ γιατί πολλοί δεν πίστευαν σε μένα. Δεν μπορούσα άλλο αυτή την κατάσταση, πήρα το σκέιτ μου, μια βαλίτσα κι έφυγα. Και από τότε είμαι μόνος μου, το παλεύω μόνος μου».