Βίκυ Καγιά: Έβαλε τζιν και στάθηκε δίπλα στον άντρα της! Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της!

Μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές!

Βίκυ Καγιά: Έβαλε τζιν και στάθηκε δίπλα στον άντρα της! Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της!

Η Βίκυ Καγιά έβαλε τζιν και στάθηκε δίπλα στον άντρα της! Η μικρή Μπιάνκα είχε γενέθλια και το γιορτασαν με ένα super grande party, δείτε φωτογραφία μέσα από το σπίτι της!

To πάρτι, έγινε εκεί και έχουμε υλικό! Η Βίκυ Καγιά ως δραστήρια μανούλα, έβαλε το τζιν της για να είναι άνετη αλλά έκανε και τοπ συνδυασμό από άποψη στιλ!

Φόρεσε μπλε τζιν, σακάκι και μαρινιέρα, ενώ casual διάθεση είχε και ο Ηλίας Κρασσάς. Όσο για την μικρή Μπιάνκα; Απόλαυσε την ημέρα της μέχρι την τελευταία στιγμή! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δείτε και το σούπερ γκρι παλτό της!

Βίκυ Καγιά: To μαύρο τζιν που φόρεσε προκαλεί φρενίτιδα! Μπορείς να το βρεις με μόνο 26 ευρώ!

Το μαύρο τζιν που φόρεσε η Βίκυ Καγιά προκαλεί φρενίτιδα. Μπορείς να το βρεις με μόνο 26 ευρώ σε πασίγνωστη αλυσίδα ένδυσης.

Η παρουσιάστρια επιλέγει ρούχα που αναδεικνύουν την σιλουέτα της και σίγουρα αυτό το παντελόνι είναι το κατάλληλο. Εκτός, του ότι το μαύρο αδυνατίζει, το ύφασμα του είναι τέτοιο που καλύπτει κάθε ατέλεια.

undefined

Η Βίκυ Καγιά το συνδύασε άψογα με φλοράλ πουκάμισο και animal print μποτάκια!

Πρόκειται για το ψηλόμεσο τζιν από τα Zara με πέντε τσέπες από ελαφρώς ελαστικό ύφασμα για μεγαλύτερη άνεση. Έχει ξεβαμμένη όψη και τελείωμα χωρίς ραφές. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Βίκυ Καγιά: Αυτή η κίτρινη τσάντα που κράτησε έχει προκαλέσει "σεισμό" στα καταστήματα! Κοστίζει μόνο 25 ευρώ!

undefined

undefined

undefined

undefined

ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΤΖΙΝ SLIMΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR

Ευχάριστα νέα για την Βίκυ Καγιά!

Την πιο όμορφη περίοδος διανύει η Βίκυ Καγιά και τα νέα είναι πολύ ευχάριστα τόσο για εκείνη όσο και για την οικογένειά της!

Τι εννοούμε; Η παρουσιάστρια όσο πάει και βγάζει ασπροπρόσωπη την ύπαρξή της στο κανάλι STAR με τα νούμερα που σημειώνει στο Shopping Star κι αυτό δεν μπορεί να την κάνει να πετάει!

Η καλή ψυχολογία που έχει, λοιπόν, αντανακλάτε προφανέστατα και στην οικογένεια της οπότε καταλαβαίνετε πως η σχέση με τον σύζυγό της αλλά και με τα παιδιά της είναι πιο τέλεια και όμορφη από ποτέ!

Επίσης, σύμφωνα με τα μηχανάκια της AGB το STAR είναι πολύ ευχαριστημένο από την παρουσιάστρια και την επικροτεί και την στηρίζει συνέχεια!

Για την ακρίβεια εχθές, Τετάρτη 20/03 μόνο μπουκάλια σαμπάνιας που δεν άνοιξαν στον σταθμό με το 19,2%!

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 19,5
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου! 16,9
ΑΝΤ1: Μακρυπούλια, Ρουκ ζουκ 17,9
STAR: Καγιά, Shopping Star 19,2
ΣΚΑΙ: Power of love, 12,6
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 18,9