Σε σοκ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Βανδάλισαν τον τάφο του πατέρα της! Βρήκε τον σταυρό σπασμένο και...

Σοκαριστικές λεπτομέρειες!

Σε σοκ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Βανδάλισαν τον τάφο του πατέρα της! Βρήκε τον σταυρό σπασμένο και...

Σε σοκ βρίσκεται γνωστή ηθοποιός όταν πήγε στον τάφο του πατέρα της και είδε ότι τον βανδάλισαν. Βρήκα τον σταυρό σπασμένο και σε κομμάτια.

Την είδηση έκανε γνωστή στην εφημερίδα «Espresso» και στον Βαγγέλη Καράλη. Όπως ισχυρίζεται, μάλιστα, οι υπάλληλοι του κοιμητηρίου κατηγόρησαν την ίδια για τον βανδαλισμό.

«Είχα να επισκεφτώ το μνήμα του πατέρα μου περίπου 15 ημέρες. Πήγα το περασμένο Σάββατο για να τελέσω το μνημόσυνο για τους τρεις μήνες που έφυγε από τη ζωή. Και ξαφνικά αντίκρισα το μνήμα του βανδαλισμένο! Ο μεγάλος σταυρός ήταν σπασμένος! Επαθα σοκ!» περιγράφει στην «Espresso» η Μαριάννα Καστανία. Εχει όμως και χειρότερο: «Οταν πήγα χτες το πρωί για να καταγγείλω το περιστατικό στη γραμματεία του κοιμητηρίου, μου είπαν πως δεν είχαν ιδέα για το περιστατικό. Όταν τους ρώτησα εάν επρόκειτο για βανδαλισμό από αγνώστους ή για ατύχημα, με θράσος μου απάντησαν: “Γιατί να μην έχετε σπάσει εσείς το μνήμα;” Εξοργίστηκα πολύ! Βλέποντας τον εκνευρισμό μου, βέβαια, άλλαξαν στάση και με διαβεβαίωσαν ότι θα αποκαταστήσουν τις ζημιές» υποστηρίζει Μαριάννα Καστανιά.

Βανδάλισαν τον τάφο του πατέρα ηθοποιού

«Το θέμα είναι ότι ο φύλακας και οι υπεύθυνοι του νεκροταφείου δεν είχαν πάρει είδηση για τις ζημιές και δεν έχω καμία απάντηση τι συνέβη στο μνήμα του πατέρα μου. Κάποιοι βέβηλοι αποφάσισαν να χτυπήσουν τον τάφο του ή επρόκειτο κάποιο ατύχημα από ανεύθυνο εργάτη του νεκροταφείου, που ποτέ κανείς δεν ανέφερε το γεγονός; Το μόνο που θέλω είναι να ηρεμήσει η ψυχούλα του πατέρα μου διότι εδώ και δύο χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ» συμπληρώνει.

Η ηθοποιός τα τελευταία δύο χρόνια θυσίασε την καριέρα της στο θέατρο για να βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της στην Ικαρία, που είναι ο τόπος καταγωγής της. Εφυγε από την Αθήνα και πήγε στο νησί για να βρίσκεται στο προσκεφάλι του κατάκοιτου δικού της ανθρώπου, ο οποίος τελικά έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο. Η Μαριάννα Καστανία προσπαθεί τώρα να σταθεί ξανά στα πόδια της. Έχει επιστρέψει στην Αθήνα και στα καλλιτεχνικά δρώμενα και είναι δίπλα στους μαθητές της στο θεατρικό της εργαστήρι «Πλειάδες».

Σε σοκ βρέθηκε πριν αρκετούς μήνες ακόμη μια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, της οποίας έκλεψαν και βανδάλισαν το σπίτι.

Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας! Βανδάλισαν το σπίτι της! (Βίντεο)

Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας και της βανδάλισαν το σπίτι!

Τις τελευταίες ημέρες οι διάσημοι γιορτάζουν το Halloween και κανείς από αυτούς δεν θα ήθελε να τους πάει κάτι στραβά και να τους χαλάσει τη διάθεση.

Δυστυχώς όμως η ηθοποιός του Sex and the City, Sarah Jessica Parker, δεν ήταν τυχερή, καθώς λίγες ώρες πριν γιορτάσει μαζί με την οικογένειά της στο σπίτι της, κάποιοι αποφάσισαν να το βανδαλίσουν και να κλέψουν από την είσοδό του κάτι που είχε ιδιαίτερη σημασία για την σταρ αυτές τις ημέρες.

Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας! Βανδάλισαν το σπίτι της! (Βίντεο)

Και πρόσθεσε με χιούμορ πως οι κολοκύθες τους είχαν ξεχωριστά χαρακτηριστικά – ήταν στρογγυλές και είχαν πορτοκαλί χρώμα, ενώ είχαν διάφορα μεγέθη και δεν ήταν ακόμη σκαλισμένες!

Πασίγνωστος ηθοποιός «κύλισε» ξανά στον εθισμό του αλκοόλ!

Επίσης, τόνισε ότι όχι μόνο οι δικές τους κολοκύθες, αλλά και όλης της γειτονιάς είχαν κλαπεί εκείνες τις ώρες. «Είναι επισήμως η τέλεια Halloween ληστεία του 2019», ενώ δεν δίστασε να μεταφέρει και το μήνυμα του συζύγου της που είπε πως η αξιοπρέπεια έχει χαθεί.

Θέλοντας να παρηγορήσει λίγο τον εαυτό της η Sarah Jessica Parker είπε: «Θα βρούμε κολοκύθες τις τελευταίας στιγμής». Οι θαυμαστές της στο άκουσμα των άσχημων νέων, έσπευσαν να βοηθήσουν τη σταρ και λίγο αργότερα μπροστά από την πόρτα του σπιτιού της υπήρχαν κολοκύθες σε διάφορα μεγέθη, που πάνω τους είχαν κάποια notes αγάπης και συμπαράστασης. Η κίνηση αυτή τη συγκίνησε πολύ και ανέβασε φυσικά σχετικό βίντεο στο λογαριασμό της θέλοντας να τους ευχαριστήσει.

Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας! Βανδάλισαν το σπίτι της! (Βίντεο)

Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας! Βανδάλισαν το σπίτι της! (Βίντεο)