Μαντώ Γαστεράτου: Η αποκάλυψη για την ημέρα που της έσπασαν τα νερά -«Αισθανόμουν την κοιλιά μου πέτρα...»!

Η απίστευτη εξομολόγηση!

Μαντώ Γαστεράτου: Η αποκάλυψη για την ημέρα που της έσπασαν τα νερά -«Αισθανόμουν την κοιλιά μου πέτρα...»!

«Αισθανόμουν την κοιλιά μου πέτρα...», είπε η Μαντώ Γαστεράτου, κάνοντας την απίστευτη αποκάλυψη για την ημέρα που της έσπασαν τα νερά.

Η παρουσιάστρια μίλησε πρώτη φορά για την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος της, αλλά και εξομολογήθηκε λεπτό προς λεπτό την στιγμή που της έσπασαν τα νερά.

«Είναι κάτι μαγικό και πραγματικά δεν μπορώ να το περιγράψω», είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράστου στο βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube Madara Channel όπου αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά μετά τη γέννηση του γιου της.

«Μία μέρα πριν από τα φώτα και ενώ ήμουν στο σπίτι και είχαμε προγραμματίσει με τον άνδρα μου και τη γυναικολόγο ότι ο μικρούλης θα έρθει κάπου στις 15... στις 5 του μήνα το βράδυ άρχισα να αισθάνομαι κάπως περίεργα... δεν έδωσα σημασία... Έτσι αισθανόμουν για πρώτη φορά εκείνο το βράδυ την κοιλιά μου πέτρα... Είπα του άνδρα μου "μάλλον αύριο θα γεννήσω"... Είναι 2 παρά 10 το βράδυ, κοιμόμαστε... και ξαφνικά έτσι όπως είμαι άνοιξε το μάτι μου γαρίδα. Μου σπάσαν τα νερά. Φύγαμε για το μαιευτήριο!», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

Μαντώ Γαστεράτου: Δεν θα πιστέψετε πως είναι το σώμα της μετά την γέννα! Η φωτογραφία που "έριξε" το Instagram!

Δεν θα πιστέψετε πως είναι το σώμα της Μαντώ Γαστεράτου μετά την γέννα! Η φωτογραφία που ανέβασε "έριξε" το Instagram, μιας και η ίδια ήταν πιο ευτυχισμένη και λαμπερή από ποτέ!

Η ίδια ως λάτρης των social media, φροντίζει να κρατάει ενήμερους τους θαυμαστές της για όλα όσα της συμβαίνουν!

Έτσι για ακόμα μια φορά, θέλησε να δείξει την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της και ανέβασε μια καταπληκτική φωτογραφία, που μας άφησε "κάγκελο". Και αυτό γιατί η παρουσιάστρια, φαίνεται πως έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της ήδη.

Μαντώ Γαστεράτου κιλά εγκυμοσύνης Μαντώ Γαστεράτου κιλά

Δείτε επίσης τις πρώτες φωτογραφίες μετά το εξιτήριο που πήρε από το μαιευτήριο!