Ελένη: Και όμως το είπε! Αποκάλυψη - "βόμβα" για σχέση της! "Μη νομίζετε πως..."

Τι συνέβη;

Ελένη: Και όμως το είπε! Αποκάλυψη -

"Μη νομίζετε πως οι άντρες δεν είναι παμπόνηροι!" Και όμως το είπε η Ελένη Μενεγάκη και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Η παρουσιάστρια έκανε αποκάλυψη - "βόμβα" για πρώην σχέση της!

Η ίδια μιλώντας με τους συνεργάτες της, θυμήθηκε τα παλιά και σχολίασε ένα περιστατικό το οποίο δεν ήξερε κανείς!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Εμένα μου είχε συμβεί, όταν ήμουν μικρό κορίτσι ,20 χρονών… Σε σπίτι φίλου μου είχα πάει. Χτύπησε η πόρτα, άνοιξα και ήταν ένας με μια ανθοδέσμη και λέω “για μένα θα είναι”. Αλλά δεν είχα τη γιορτή μου. Και μου λένε “δεν είναι για εσάς. Είναι για το τάδε όνομα” που ήταν άντρας. Καταλαβαίνετε; Δε χρειάστηκε ούτε κάρτα να ανοίξω. Μετά από 10 χρόνια έμαθα ότι το είχε κάνει ο ίδιος στον εαυτό του, για να με κάνει να ζηλέψω. Μη νομίζετε πως και οι άντρες δεν είναι παμπόνηροι. Έφυγα από τη σχέση και 10 χρόνια έλεγα “τον έτσι τον αλλιώς”. Εκτός ότι πληγώθηκα πάρα πολύ».

Εσείς ωστόσο την είδατε σε πρόσφατη έξοδό της που βγήκε έξω με την κόρη της για ψώνια; "Μαγνήτισαν" τα βλέμματα όλων!

Ελένη: Με μία ατάκα τα αποκάλυψε όλα! Αυτή είναι η σχέση της με την πεθερά της!

Η Ελένη Μενεγάκη, με μία ατάκα στην εκπομπή της, το τόλμησε και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες, γύρω από την πολυσυζητημένη σχέση της, με την πεθερά της, μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου.

Μία φράση μόνο χρειάστηκε η γνωστή παρουσιάστρια για να εξηγήσει σε όλους τους τηλεθεατές της, ποια είναι η σχέση της με την πεθερά της.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν ένα θέμα που θα προβαλλόταν στην εκπομπή της, σχετικά με τις παρεμβατικές πεθερές, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Δεν είναι ώρα για κουνήματα, χαμογελάω γιατί μπορώ αλλά αν με απασχολούσε το θέμα δεν θα το έκανα».

Είναι άλλωστε γνωστό πως οι δύο κυρίες έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, και αυτό φαίνεται και μέσα από την αλληλεπίδραση τους στα social media!