Έλενα Τσαβαλιά: Εμφανίστηκε με μίνι μαύρη φούστα, αλλά όλοι κοιτούσαν το πρόσωπο του Σεφερλή! Θα μείνετε «κάγκελο» με την φωτογραφία!

Χαμός με το ζευγάρι!

Έλενα Τσαβαλιά: Εμφανίστηκε με μίνι μαύρη φούστα, αλλά όλοι κοιτούσαν το πρόσωπο του Σεφερλή! Θα μείνετε «κάγκελο» με την φωτογραφία!

Η Έλενα Τσαβαλιά εμφανίστηκε με μίνι μαύρη φούστα, αλλά όλοι κοιτούσαν το πρόσωπο του Σεφερλή! Θα μείνετε «κάγκελο» με την φωτογραφία και έχουμε ίσως την πιο ανατρεπτική εμφάνιση του Μάρκου!

Αφορμή ήταν η Αvant premiere ταινίας του Μάρκου Σεφερλή "Χαλβάη 5-0". Το ζευγάρι αλλά και όλοι οι συντελεστές βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο και προκάλεσαν ταραχές!

Η Έλενα Τσαβαλιά ήταν ντυμένη φανταστικά, με φούξια πουκάμισο και μίνι μαύρη φούστα. Αν και πήρε το απόλυτο 10άρι με το look της, όλοι κοιτούσαν το πρόσωπο του Σεφερλή! Ο Μάρκος Σεφερλής επέλεξε να εμφανιστεί με την «αμφίεση» της ταινίας και μας τρέλανε κανονικά! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Έλενα Τσαβαλιά Σεφερλής πρεμιέρα ταινίας
Έλενα Τσαβαλιά με μίνι μαύρη φούστα

Δείτε και μια ακόμα φοβερή εμφάνιση του ζευγαριού! Την έχει αγκαλιά και το φόρεμά της λάμπει!

Ελένα Τσαβαλιά: Στάθηκε στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή και όλοι κοιτούσαν την κόκκινη πλισέ φούστα της...

Στάθηκε στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά και όλοι κοιτούσαν την κόκκινη πλισέ φούστα της...

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το λαμπερό ζευγάρι, πρόσφατα, στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει" και η αλήθεια είναι πως τα φλας πήραν φωτιά!

Αγκαλιασμένοι και άκρως χαμογελαστοί πόζαραν μπροστά στους φωτογράφους και το βλέμμα της ομάδας του Youweekly.gr - γιατί είμαστε και γυναίκες - έπεσε στην συγκλονιστική της φούστα!

Είχε το χρώμα της φωτιάς και ήταν πλισέ! Την συνδύασε υπέροχα με over the knee μπότες σε μαύρο χρώμα, όπως η τσάντα και το τοπ της!

Έλενα Τσαβαλιά: Βόλτα για ψώνια με τους άντρες της! Ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής ο μικρός!

Έλενα Τσαβαλιά Μάρκος Σεφερλής

Έλενα Τσαβαλιά: Αυτή είναι η πεθερά της! Το πρόσωπο στην δημοσιότητα!

Αυτή είναι η πεθερά της Έλενας Τσαβαλιά! Το πρόσωπο στην δημοσιότητα και δείτε πόσο μοιάζουν;

Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2009, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά παντρεύτηκαν στο γνωστό παραλιακό χώρο Island στην Βάρκιζα, μετά από έξι χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι, είναι από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά της ελληνικής showbiz.

Εκείνη βέβαια, που σίγουρα έδωσε την έγκρισή της για να γίνει αυτός ο γάμος, είναι η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή, ως μέλλουσα πεθερά. Η κυρία Χαρίκλεια Σεφερλή όπως θα δείτε, είναι ίδια ο Μάρκος και δεν μοιάζει ιδιαίτερα με την Έλενα Τσαβαλιά! Ιδού η σχετική φωτογραφία:

Μάρκος Σεφερλής: Με νέο πρόσωπο! Δείτε τον με κόκκινα μαλλιά δίπλα στην Τσαβαλιά!

Έλενα Τσαβαλιά πεθερά