Ελένη: Είπε την ατάκα όλο νόημα για την απόφαση της! «Είπαμε είμαι αργή...»!

Σε τι αναφέρθηκε;

Ελένη: Είπε την ατάκα όλο νόημα για την απόφαση της! «Είπαμε είμαι αργή...»!

Η Ελένη Μενεγάκη δε δίστασε στιγμή και είπε στον αέρα της εκπομπής της, μία ατάκα όλο νόημα σχετικά με την απόφαση της! «Είπαμε είμαι αργή στο να αποφασίζω»!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της τη Μαρία - Λούιζα Βούρου, η οποία μεταξύ άλλων της μίλησε για την καταγωγή της, η οποία είναι από την Άνδρο.

Έτσι η Ελένη Μενεγάκη βρήκε πάτημα και της είπε:

«Μήπως να έρθω εκεί να με γυμνάσεις;» και πρόσθεσε: «Κάνει pilates. Εγώ αυτό το είχα δοκιμάσει -πριν κάνω την κόρη μου την τελευταία- και μου άρεσε. Θα μου πεις τώρα εσύ, αφού σου άρεσε ρε Ελένη, έχουν περάσει 5 χρόνια! Γιατί δεν ξαναπάς; Θέλω τον χρόνο μου…»!

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είπαμε… Είμαι αργή να πάρω αποφάσεις, αλλά άμα τις πάρω τρένο τις πάω»!

Στη σημερινή εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τις αλλαγές που έχει δει το σώμα της από τις γέννες!

Πρώην συνεργάτης της Ελένης τη "στέλνει" στην Αμερική! «Δεν είναι κακό να πάει»!

Ένας πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δε διστάζει και τα λέει "έξω από τα δόντια" για την παρουσιάστρια! Τη "στέλνει" στην Αμερική ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι καθόλου κακό να πάει εκεί!

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ένας από τους παλιούς συνεργάτες της πολύπειρης παρουσιάστριας και μεταξύ άλλων εξήγησε πως δε θα ήταν και κακό να φύγει από την Ελλάδα η Ελένη Μενεγάκη.

Ο λόγος για τον Μεγακλή Βιντιάδη, ο οποίος σχολίασε:

«Δεν είναι κακό να πάει στην Αμερική η Ελένη Μενεγάκη. Είναι και ο γιος της εκεί, θα δει άλλες εικόνες… Πιστεύω θα δει πολλή τηλεόραση εκεί και θα δει ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα εκτός από αυτά που κάνουμε εμείς στην Ελλάδα, πιο όμορφα. Είναι καλό για την Ελένη να κάνει παύση μια τηλεοπτική σεζόν, δεν είναι άσχημα.

Δεν μπορώ να πω ότι τσακωθήκαμε, μπορώ να πω ότι κάποια στιγμή ψυχρανθήκαμε, όχι εγώ εκείνη ψυχράνθηκε περισσότερο. Εγώ είχα την άποψη ότι η εκπομπή της είχε γίνει πλέον κουραστική, με την έννοια ότι ήταν κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα.

Η άποψή μου ήταν ότι έπρεπε να ανανεωθεί η εκπομπή, κάτι άλλο να συμβεί, να προκύπτουν άλλα πράγματα».