Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι ήταν το σώμα της λίγες μέρες μετά τη γέννα! Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram

Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι ήταν το σώμα της λίγες μέρες μετά τη γέννα! Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Η Ελεονώρα Μελέτη με πολύ κόπο τα κατάφερε και έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης! Ωστόσο μέσα από μία φωτογραφία θέλησε να δείξει πως έτσι ήταν το σώμα της λίγες μέρες μετά τη γέννα της κόρης της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πως είναι εντελώς ακομπλεξάριστη και διαθέσιμη να μιλήσει για όλα τα θέματα!

Έτσι με μία δημοσίευσή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη μας έδειξε πως ήταν το σώμα της λίγες μέρες αφού είχε γεννήσει!

«Στην αρχή ήμουν διστακτική, μέχρι που πήρα την απόφαση να πέσω στο νερό. Τις πρώτες φορές, κουραζόμουν πολύ, κολυμπούσα λίγο. Ο Θοδωρής που διαβεβαίωσε πως θα αποκτήσω αντοχές και πως πρέπει να περάσω ένα διάστημα προσαρμογής. Σήμερα δύο μήνες σχεδόν μετά, δεν μπορώ να φανταστώ πως δεν θα πάω τουλάχιστον 2 φορές για κολύμπι, είτε σε πισίνα είτε στη θάλασσα» έγραψε η παρουσιάστρια.

Στο μεταξύ έχετε δει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη της;

Μελέτη κιλά

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της με τον Θοδωρή Μαροσούλη και την μικρή Αλεξάνδρα!

Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη με την μικρή Αλεξάνδρα και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη!

Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha είναι μια πολύ ερωτευμένη σύζυγος και πολύ ευτυχισμένη μητέρα και απολαμβάνει να περνάει οικογενειακές στιγμές με τα δυο πιο ξεχωριστά άτομα στην ζωή της!

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι αυτήν την φορά τράβηξε φωτογραφία τη μικρή Αλεξάνδρα μαζί με το Θοδωρή Μαροσούλη καθώς έβαζαν τα μπουφάν τους για να βγουν από το σπίτι και να πάνε μια βόλτα.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ελεονώρα Μελέρη Θοδωρής Μαροσούλης κόρη Αλεξάνδρα